Vodeni sportovi

Pavić: "Vjerujem da će se stanje u Mladosti popraviti, ali moguće je da se ostavim vaterpola"

Lovro Štrbinić • srijeda, 09.01.2013.
Pavić: "Vjerujem da će se stanje u Mladosti popraviti, ali moguće je da se ostavim vaterpola"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativni vratar i najbolji vaterpolist svijeta u prošloj godini, Josip Pavić, progovorio je o financijskim problemima u zagrebačkoj Mladosti. Pavić se nada kako će se stanje popraviti, ali ni ne odbacuje mogućnost da ode iz vaterpola...

Najboljim vaterpolistom svijeta u prošloj godini proglašen je vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačke Mladosti Josip Pavić. Unatoč tome što je cijelu vaterpolsku konkurenciju ostavio iza sebe, Pavić s financijskog aspekta od sporta u kojem je najbolji nema toliko koristi koliko se može očekivati.

Osim što plaće nisu na razini najboljih u nekim popularnijim sportovima, otegotnu okolnost predstavlja i činjenica da redovito kasne: "Valjda će se popraviti stanje, što da radim? Ako se ne popravi, hvala Bogu ima i drugih stvari osim vaterpola, što ću sad", izjavio je na ovu temu Pavić za Media Servis.

Potvrdio je kako odlazak iz vaterpola nije nemoguća opcija: ""Moguće je sve. Pa ne vidim drugog smisla, čemu varanje samog sebe? Sve je moguće, a ja vjerujem da će se stanje prije svega u Mladosti popraviti. Dobili smo čvrsta obećanja po ne znam koji put."

"Vjerujem da će se stanje popraviti u ovih mjesec dana i ja sam uvjeren da će se sve riješiti na najbolji mogući način", nastavio je, otkrivajući kako bi iz Hrvatske otišao jedino ukoliko ne bude nikakve druge opcije.

"Pa mislim da se nikome baš ne ide van ako možeš ostati doma. Ako ne možeš ostati doma onda ideš negdje gdje je bolje, a ako nije ni vani bolje onda ćemo tražiti nešto drugo i to je to", zaključio je najbolji svjetski vaterpolist.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.01.2013. u 11:54
    Sramota će bit ako propadne veliki klub kao što je HAVK Mladost,jer svi ti pokali i 7 naslova LP-a u vaterpolu da ode u zaborav,to se ne smije dogodit ... PITAT ĆE TE STAROST, GDJE TI BILA MLADOST ...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2013. u 11:43
    u tom slučaju, žalosno je da propada mladost dok se u nekim drugim (reprezentativno manje uspješnim) sportovima klubove drži "na aparatima" pod svaku cijenu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2013. u 10:14
    ne propada vaterpolo...propala je mladost. a prije par sezona i šibenik. jug i primorje su stabilni i relativno bogati, a diže se i mornar.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2013. u 10:07
    zalosno da nam propada sport u kojem smo najbolji na svijetu
    Obrisan korisnik