Nogomet

Schildenfeldu "zbog papira" odgođen potpis za PAOK

Mišo Gulić • srijeda, 09.01.2013.
Schildenfeldu "zbog papira" odgođen potpis za PAOK
Foto: Davor Sajko

Iako se očekivalo da će hrvatski reprezentativni stoper Gordon Schildenfeld tijekom srijede potpisati ugovor s grčkim PAOK-om, zbog "proceduralnih" poteškoća sve je odgođeno za dan poslije.

Prema pisanju grčkih medija predstavljanje Gordona Schildenfelda, još uvijek aktualnog člana moskovskog Dinama, odgođeno je zbog kašnjenja svih potrebnih dozvola iz Rusije.

Svi potrebni papiri trebali bi stići tijekom četvrtka, za kada je, po najnovijim informacijama, najavljen i potpis ugovora sa Solunjanima, a službeno predstavljanje novog pojačanja predviđeno je za petak.

Grčki klub trenutno se nalazi na drugoj poziciji u prvenstvu, osam bodova iza vodećeg Olympiacosa, ali i šest više od trećeplasiranog Asteras Tripolisa, stoga je jasno zbog čega su posegnuli za hrvatskim reprezentativcem koji, istina, iza sebe ima prilično "promašenu" jesen.

Vrijedi istaknuti kako bi PAOK trebao biti osmi klub u karijeri 27-godišnjeg nogometaša, a ranije je nastupao za Šibenik odakle je prešao u zagrebački Dinamo, a put ga je dalje vodio prema Bešiktašu, Duisburgu, Sturmu, Eintrachtu, sve do moskovskog Dinama, čiji je član postao prošlog ljeta.

Schildenfelda, koji je do sada skupio 15 reprezentativnih nastupa, u grčkom prvoligašu očekuje još jedan bivši igrač hrvatskog prvaka, Brazilac Etto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.01.2013. u 19:03
    perišić, kranjčar, ćorluka, pa sad i modrić, uglavnom ti igrači koji nisu pružili neke predstave za klubove, koji su bili zalipljeni na klupu, bili su daleko od truba, ali šifo mi je totalni pojam, on je usporediv sa juricom buljatom, lik je sikira, igra ko sikira, razmišlja ko sikira, a onda dođe... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • damac11.01.2013. u 18:29
    90 posto hrvatskih igrača za repku igra odlično, a u klubovima često truba
    damac
  • Obrisan korisnik10.01.2013. u 10:17
    A jebiga ni Stipe Pletikosa nije imao finu profesinalnu karijeru, puno kikseva, puno sjedenja na klupi, a za reprezentaciju je uvijek bio broj 1 i eto vidiš skupio 99 nastupa.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.01.2013. u 03:21
    nešto mi nije jasno realno takva prevara od igrača, u nijednom klubu, izuzev sturma i djelom dinama, nije napravio ništa, bio je rupa i dobiva je otkaze ko prosječni hrvatski industrijski radnik, a za reprezentaciju bez ikakvih kikseva, vrlo solidan do dobar...nespojivo mi je kako je na europskom... [više na forumu]
    Obrisan korisnik