Nogomet

Leopold Novak karijeru nastavlja u belgijskoj drugoj ligi

Ante Zovko • utorak, 15.01.2013.
Leopold Novak karijeru nastavlja u belgijskoj drugoj ligi
Foto: Jelena Stipović

Bivši kadet Dinama i junior Hajduka, Leopold Novak, z hrvatskog drugoligaša Lučkog otišao je u belgijskog drugoligaša St. Truiden.

Danas 22-godišnji Novak kadetski je staž odradio u zagrebačkom Dinamu, a juniorski u Hajduku, s kojim je potpisao profesionalni ugovor, ali nikad nije zaigrao za seniore te otišao na posudbu u Lučko koje je tada bilo prvoligaš.

Sa St. Truidenom, koji ima ambiciju vratiti se u prvi razred belgijskog nogometa, potpisao je ugovor do kraja sezone s opcijom produženja.

Novak je jedan od tri pojačanja belgijskog drugoligaša. Doveo je i visokog izraelskog napadača Yadina Zarusa iz Standard Liegea, također na posudbu do kraja sezone.

Dovršena je i posudba 18-godišnjeg urugvajskog veznjaka Guillerma Mendeza, a St. Truiden je izrazio nadu da će svu trojicu registrirati na vrijeme za ogled kupa protiv Kortijka u srijedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.01.2013. u 15:40
    zašto je ova "vijest" uopće objavljena? tko je taj tip? ono ima 22 godine i sad će sportnet pratit transfere propalih likova? transfer iz druge hrvatske lige u drugu belgijsku ligu definitvno je vrijedan pažnje....
    Obrisan korisnik