Nogomet

Blohin: "Velike su promjene pred Dynamom. Neću tolerirati ravnodušnost"

Borna Rupnik • utorak, 15.01.2013.
Blohin: "Velike su promjene pred Dynamom. Neću tolerirati ravnodušnost"
Foto: EPA

Pred Dynamom iz Kijeva, čije boje brane trojica hrvatskih nogometaša, težak je zadatak. Trener Oleg Blohin najavljuje kako nitko neće imati pravo na popust...

"Velike su promjene pred Dynamom", najavio je Oleg Blohin, legenda ukrajinskog nogometa i trener kijevskog velikana, koji pod svojom paskom ima trojicu hrvatskih nogometaša. Ognjenu Vukojeviću i Niki Kranjčaru početkom siječnja pridružio se i Domagoj Vida, donedavni igrač maksimirskih Modrih.

"Neću tolerirati ravnodušnost, sve mora biti bolje", nastavio je Blohin, "a neki su igrači igrali kao da nam rade uslugu time što su istrčali na teren. Iznenadilo me što sam sve vidio po preuzimanju klupe, nikada to ne bih rekao s obzirom na ono što sam viđao na televiziji. No, zbog bolesti nisam stigao poraditi na svemu tome".

Kijevljani će teško uhvatiti vodeći Šahtar, koji u prvenstvu igra u odličnoj formi, dok si u Europi očekuje dvostruki okršaj s francuskim Bordeauxom.

Među pojačanjima su i dvojica Ukrajinaca, Selin i Bezus. "Najveće vrline Dynama prepoznat ću kroz zimske pripreme. Ne želimo brzopotezno izgraditi kratkoročni uspjeh, već tražimo snažnu skupinu za dulje razdoblje", kaže Blohin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!