Nogomet

Predsjednik Galatasaraya: "Ako Sneijder ne potpiše za nas, imamo plan B"

Mišo Gulić • srijeda, 16.01.2013.
Predsjednik Galatasaraya: "Ako Sneijder ne potpiše za nas, imamo plan B"

Sapunici vezanoj uz Wesleyja Sneijdera i dalje se ne nazire kraj, no predsjednik Gatasarayja, kluba koji je poslao i službenu ponudu Interu, sada ističe da postoji i plan B, jasno, ako Nizozemac odluči karijeru nastaviti na Otoku.

Čelni čovjek jednog od najvećih turskih klubova, Unal Aysal, još uvijek nije uspio slomiti Nizozemca Wesleyja Sneijdera i privoljeti ga da potpiše za Galatasaray, ali sada je već počeo spominjati i rezervne opcije, čime je, lako moguće, htio ubrzati njegovu odluku.

Posljednje informacije govore da Nizozemac još uvijek dvoji između izdašnije ponude Turaka i atraktivnije engleskog Liverpoola te da bi odluka trebala biti donesena u narednim danima.

"Sneijderu smo ponudili pet i pol milijuna eura, dok bi Interu na ime obeštećenja pripala dva milijuna više", rekao je Aysal okupljenim novinarima.

Predsjednik turskog kluba poslao je i jasnu poruku da zimski prijelazni rok neće proći bez kvalitetnog pojačanja, bez obzira na Nizozemčevu odluku: "Sada čekamo njegovu odluku. Nikada nisam rekao da smo se s njim 99 posto dogovorili."

"Ako ga ne uspijemo potpisati, imamo plan B", dodao je na kraju razgovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.01.2013. u 12:13
    Nek ide Arapima ako želi plaću, a ako želi igrati nek ostane i vrati formu ili nek ide u neki klub s tradicijom igranja u vrhu nogoemta i Lp
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.01.2013. u 00:11
    koji pohlepan lik, pa ne mo'š vjerovat...koliko bi ljudi odbilo jednu takvu instituciju kao sto je united samo zato sto mu ne nude 200 000 funti (!!!) tjedno?? koji placenik...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.01.2013. u 20:10
    ZagrebUnited :Slažem se sa tobom bio je jako dobar igrač i žalosno je na što je pao!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.01.2013. u 19:34
    Primadona se svojim prohtjevima zgadila većini velikih klubova, pa se sad mora zadovoljiti Turskom. Da je malo normalniji lik, već je odavno mogao dirigirati Unitedovom vezom recimo.
    Obrisan korisnik