Košarka

Repeša: "Imam povjerenje u ovu momčad i uvjeren sam da ćemo se dići"

Branimir Korać • ponedjeljak, 21.01.2013.
Repeša: "Imam povjerenje u ovu momčad i uvjeren sam da ćemo se dići"
Foto: Davor Sajko

Serija poraza dovela je Unicaju u lošu situaciju i u španjolskom prvenstvu i u Euroligi, a posljednja dva udarca zadao je Real. U svega nekoliko dana odnio je dvije pobjede usred Malage i to uz velike padove Unicaje u posljednjoj dionici...

Unicaja je u vrlo lošoj seriji. U nedjelju je upisan sedmi uzastopni poraz što nije baš svojstveno za momčadi koje vodi Jasmin Repeša. Posljednja dva su domaća i to oba protiv madridskog Reala, a posebno boli ovaj posljednji čak 91:67.

"Imam povjerenje u sebe i u ovu momčad da možemo preokrenuti stvari i krenuti prema naprijed. Naravno, nakon sedam uzastopnih poraza situacija nije nimalo lagana", govorio je Repeša nakon posljednjeg poraza.

Najveći problem Unicaje je dovršavanje susreta. Repeša je svjestan kako u završnici njegova momčad ne igra dobro.

"Šest od posljednjih sedam utakmica smo izgubili u posljednjoj četvrtini. I ovdje smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali nismo zadržali taj intenzitet. Bez obzira na probleme s Perovićem i Pankom, smatram da imamo dovoljno dugačku klupu da možemo kvalitetno igrati."

"U takvim situacijama su važne osobine vođa kod igrača i to nam u ovom trenutku nedostaje. Jedno je trening, a drugo je utakmica, na utakmicama trebamo pravog vođu", završio je Repeša.

Sljedeća prilika za prekid gubitničkog niza dolazi već u petak, no pitanje je koliko je to prava prilika jer Unicaja odlazi na euroligaško gostovanje kod CSKA.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 09:18
    eto ga u Ciboni , naravno ako mu kupe barem 3 nova stranca i grad odresi kesu. Opet ce ispasti junak, hahahah
    Obrisan korisnik