Rukomet

Vori: "Bili smo brzi i pametni, Francuska nije znala što joj je činiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 24.01.2013.
Vori: "Bili smo brzi i pametni, Francuska nije znala što joj je činiti"
Foto: Dario Dodić

Hrvatski kapetan Igor Vori prokomentirao je veliku pobjedu Golužinih izabranika nad Francuskom i najavio kako se sada kreće po novi skalp, onaj danski u polufinalu...

Rukometna reprezentacija Hrvatske svladala je Francusku 30:23 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Za finale će igrati protiv Danaca, a dobro raspoloženja među hrvatskim reprezentativcima ne nedostaje.

"Igrali smo na višoj razini od Francuza. Vrlo smo se dobro branili, a u napadu smo bili raznoliki. Nismo srljali, nego smo bili brzi i pametni", konstatirao je hrvatski pivot Igor Vori.

"Francuska nije znala što joj je činiti", dodao je.

Već u prvoj minuti utakmice crveni je karton dobio Drago Vuković te je Vori nekoliko riječi posvetio i sucima četvrtfinalnog ogleda.

"Nikada nisam vidio tako nešto, a poslije je Nikola Karabatić ramenom u lice udario Domagoja Duvnjaka i za to nije uopće kažnjen", ističe hrvatski reprezentativac.

"Želio bih čestitati svojim suigračima na svemu što su napravili na Svjetskom prvenstvu. Osjeća se kemija u momčadi od početka turnira, a to smo protiv Francuske napokon dokazali. Naše putovanje ipak nije gotovo, nemamo vremena za slavlje. Želimo više", optimistično je najavio Igor Vori.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 13:34
    sad po titulu :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 10:57
    Onaj koje išao dalje sad je u Remetincu :) Sad treba strpljivom obranom uništiti Dance, nesmijemo pristati na njihov run&gun rukomet inače gubimo s 5+ golova. Treba umrtvit igru, igrati na malo golova, to je jedini način protiv Danaca...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 10:54
    Čudno je kako si baš ti izjavio prije par mjesec kako smo se ustrašili franzuza, a sad ovako, malo čudno da. Prije par mjeseci bili su nam strah i trepet , a danas ih spremamo u penziju, čudnovato.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 09:23
    ubili smo ih brzinom. golužina hrvatska igra brzo i raznoliko. imali su crnih rupa u igri, ali je izbornik na vrijeme zvao time out. idemo dalje.
    Obrisan korisnik