Nogomet

Kalinić donio pobjedu Dnipru, Strinić dobio 60 minuta, Eduardo 45

Mišo Gulić • utorak, 29.01.2013.
Kalinić donio pobjedu Dnipru, Strinić dobio 60 minuta, Eduardo 45

Ukrajinski klubovi već pomalo tradicionalno svoje pripreme odrađuju u Španjolskoj, a očito je da španjolska "klima" godi Hrvatima, jer pobjednički pogodak za svoj klub zabio je Nikola Kalinić, 60. minuta dobio je Strinić, pola sata pripalo je Eduardu u pobjedi Šahtara, dok je Srna ovaj put pošteđen napora...

Ukrajinski Dnipro pripreme odrađuje u španjolskoj Marbelli, gdje je odigrao pripremni susret protiv mađarskog Videotona kojeg je svladao s minimalnih 1:0.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić u 42. minuti, a u 55. minuti je napustio igru, dok je Ivan Strinić također zamijenjen u nastavku, no na terenu je proveo točno sat vremena.

Ukrajinski Šahtar svoju je provjeru odradio u La Mangi, protivnik je bila poljska momčad Piast Gliwice koja je nakon 90 minuta igre morala potpisati poraz od 3:0.

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Dario Srna ovaj put je dobio "slobodno" od svog trenera, što nije bio slučaj s Eduardom koji je u igru ušao u 46. minuti umjesto Kobina.

Vrijedi istaknuti da su za pobjedu ukrajinskog prvaka zabijali Patrick u 49. iz kaznenog udarca, zatim Ilsinho u 74., da bi "točku na i" u 78. stavio Maicon.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!