Nogomet

Trener Melbourne Hearta ozljedu Tadića smatra ključnom za poraz

Lovro Štrbinić • subota, 02.02.2013.
Trener Melbourne Hearta ozljedu Tadića smatra ključnom za poraz

Josip Tadić u posljednje vrijeme svoju karijeru gradi na australskom kontinentu, a s nekoliko pogodaka pokazao je koliko je važan za Melbourne Heart. Nakon posljednjeg poraza trener Aloisi rekao je kako upravo ozljedu Hrvata smatra ključnom za pad u igri u tom susretu...

Melbourne Heart poražen je od gradskog rivala Melbourne Victoryja u 19. kolu australskog nogometnog prvenstva, a planovi Hearta uvelike su u tom susretu pokvareni nakon što je iz igre morao izaći hrvatski napadač Josip Tadić.

Tadić, koji se ove sezone pokazao pojačanjem za Melbourne Heart, napustio je igru zbog slomljenog prsta, a nakon toga njegov ekipa nije uspijevala ozbiljnije zaprijetiti protivniku.

"Pali smo u igri nakon što se Tadić ozlijedio, odnosno nakon što je morao izaći iz igre. Bili smo bolji od protivnika prije toga, a nakon njegovog izlaska trebalo nam je malo vremena da se vratimo u susret", rekao je nakon poraza trener Hearta John Aloisi.

"Ipak, smatram da je to bila dobra izvedba mojih igrača", rekao je nakon poraza rezultatom 2:1. Poslije 19 odigranih utakmica Melbourne heart nalazi se na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s 21 osvojenim bodom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.02.2013. u 20:13
    Nakon odlaska u Australiju,pao je u zaborav,
    Obrisan korisnik