Nogomet

Video: Pato ponovno zabio u debiju i nastavio seriju golova u prvim nastupima

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.02.2013.
Video: Pato ponovno zabio u debiju i nastavio seriju golova u prvim nastupima

Donedavni član Milana Alexandre Pato preselio je u Corinthians gdje je u nedjelju debitirao golom u pobjedi protiv Oestea 5:0. Ovim pogotkom Pato je nastavio niz pogodaka u prvim nastupima za neku momčad...

Alexandre Pato debitirao je u dresu Corinthiansa i, naravno, upisao se među strijelce. Zanimljivo, brazilski reprezentativac je u svakom debiju za neku momčad postigao pogodak i tu naviku nije promijenio niti u dresu Corinthiansa.

Njegov novi klub je slavio 5:0 protiv autsajdera Oestea, a Pato se među strijelce upisao u 73. minuti, svega tri minute nakon ulaska u igru i tako postavio konačnih 5:0. Prije njega mrežu gostiju pogađali su Guerrero dvaput te po jednom Paulinho i Danilo.

"Cijela momčad je odigrala odlično i zadovoljan sam. Znam da moram i mogu još puno napredovati i siguran sam da je budućnost svijetla. Uvijek sam u prvim utakmicama imao dobre rezultate, u Internacionalu, Milanu, reprezentaciji, u Corinthiansu nije bilo ništa drugačije. Želim nastaviti na taj način i pokazati svoju vrijednost", rekao je nakon susreta Pato.

Pato je nedavno preselio u Corinthians iz Milana, a glavni cilj mu je vratiti se ponovno na stare staze i oživjeti karijeru nakon niza ozljeda koje su ga pogodile dok je bio član Milana.

Foto: corinthians.com.br

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.02.2013. u 20:29
    kralj debi utakmica
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.02.2013. u 19:30
    pato je brutala igrač u europi on može igrati za bilo koga... ali neka brazilci napreduju
    Obrisan korisnik