Košarka

Ukić: "Jako lijepa pobjeda, svaki meč protiv Olympiakosa je jedinstven i težak"

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.02.2013.
Ukić: "Jako lijepa pobjeda, svaki meč protiv Olympiakosa je jedinstven i težak"
Foto: EPA

Roko Ukić odigrao je u pravo vrijeme svoju najbolju utakmicu u dresu Panathinaikosa. U finalu Kupa Grčke ubacio je 18 poena i odnio titulu najkorisnijeg igrača i sa svojom momčadi osvojio Kup...

Od dolaska u Panathinaikos očekivanja od Roka Lenija Ukića su velika. Hrvatski reprezentativac dosad je igrao dobro, ali toliko dobro kao u finalnom dvoboju Kupa protiv Olympiakosa. S Dimitriosom Diamantidisom je vukao svoju momčad, bio je najbolji pojedinac na terenu i zbog toga zasluženo odnio titulu MVP-a finala.

"Sjajna utakmica i jako lijepa pobjeda. Svaka utakmica protiv Olympiakosa je jedinstvena i teška te zbog toga ovaj trofej ima još veći značaj", rekao je Ukić nakon susreta.

Dok je u prvom poluvremenu Panathinaikos odigrao jako dobro i potpuno nadigrao pirejskog rivala, u drugom dijelu se Olympiakos uspio vratiti u utakmicu i zakomplicirati završnicu.

"Prvo poluvrijeme je bilo odlično, igrali smo jako dobro i kako smo se dogovorili. U drugom dijelu nismo bili dovoljno koncentrirani, a Olympiakos je prekvalitetna momčad da to ne kazni. Ipak, s nekoliko dobrih reakcija u obrani i napadu ipak smo uspjeli izvući pobjedu koju smo i zaslužili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.02.2013. u 07:31
    Gledao sam ga, Ukić je bio odličan. Izbezumio je Spanoulisa. Čovjek je čupao ono malo kose što ima.
    Obrisan korisnik