Nogomet

Simeone: "Falcao će u potpunosti biti spreman za okršaj s Rubinom"

Mišo Gulić • srijeda, 13.02.2013.
Simeone: "Falcao će u potpunosti biti spreman za okršaj s Rubinom"
Foto: EPA

Strateg Atletico Madrida je na novinarskoj konferenciji povodom prvog susreta protiv ruskog Rubina potvrdio da će za taj ogled na raspolaganju imati i prvu klupsku zvijezdu Radamela Falcaa...

Kolumbijac je već neko vrijeme zbog problema s ozljedom bio izvan stroja, ove sezone nije nastupao u utakmicama Europske lige, ali u četvrtak bi protiv ruske momčadi prema najavama trebao upisati svoje prve europske minute.

"Falcao se potpuno oporavio, bio je odličan protiv Rayo Vallecana u prvenstvu, zabio je i gol, stoga sam uvjeren da će jednako dobar biti i u četvrtak", istaknuo je trener Atletica Diego Simeone.

Njemu bi u napadu društvo trebao praviti Adrian Lopez ili Diego Costa, a Simeone vjeruje da će Kolumbijac svakako biti na potrebnoj razini: "On nije ništa lošiji ili bolji bez obzira s kim je u vršku napada, pozitivno utječe na suigrače i nema sumnje da će biti pravi."

Trener madridskog sastava potom je naglasio da je dosta vremena potrošio na pripremu dvoboja s Rusima: "Pogledao sam jako puno njihovih utakmica na videu. Dobra su momčad, igraju jako lijepo, a posebno se to odnosi na sredinu terena."

"Imaju nekoliko igrača koji jednako dobro mogu igrati na nekoliko pozicija, što njihovom treneru omogućuje nekoliko taktičkih varijanti, zbog čega su jako neugodna momčad", istaknuo je Simeone na kraju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!