Nogomet

Villas-Boas: "Nevjerojatno", Bale: "Vježbam na treninzima"

Borna Rupnik • petak, 15.02.2013.
Villas-Boas: "Nevjerojatno", Bale: "Vježbam na treninzima"
Foto: EPA

Gareth Bale još je jednom rezervirao naslovnice. S dva je slobodna udarca potopio Lyon, a divljenje mu je iskazao i trener Andre Villas-Boas...

S dva pogotka iz slobodnih udaraca, u samoj završnici prvog, pa drugog poluvremena, Gareth Bale osigurao je Tottenhamu pobjedu nad Lyonom u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige. Za Francuze je prekrasan pogodak postigao mladi branič Samuel Umtiti, no to se naposljetku nije pokazalo dostatnim za remi.

"Nevjerojatno", bio je kratki komentar trenera momčadi s White Hart Lanea, Andrea Villas-Boasa.

"Ne samo da je svestran na terenu, nego su mu sjajne sposobnosti izvođenja slobodnih udaraca. Ta lopta dobije ubrzanje kada je on udari i pritom lako mijenja smjer", dodao je portugalski stručnjak.

Bale je svoj ovosezonski učinak povećao na 17 postignutih golova u svim natjecanjima, a posljednjih šest Tottenhamovih golova Baleovo su djelo.

"Vježbam slobodne udarce na treninzima. Sličan sam zabio i prošli tjedan. Moglo bi se reći da sam u najboljoj formi karijere, uživam u nogometu, ali moram nastaviti raditi i biti skroman. Ima još prostora za napredak", poručio je Velšanin.

"Lyon je dobra momčad, a Tottenham, iskreno govoreći, nije igrao na 100 posto svojih mogućnosti. Izgledali smo pomalo umorni, ali najvažnija je pobjeda. Teško će biti u uzvratu, no Europsku ligu shvaćamo ozbiljno", zaključio je raspucani Bale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 17:10
    Čudno, ali to je taktika i reprezentacije Walesa!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 14:25
    da ful me živcira kad seru po lovrenu, "limitiran igrač"; ma nemoj, koji to stoper nije "limitiran" u tom smislu, ramos možda, ferdinand? ovo jučer je bilo više nego ok, sad baš kako igra protiv ajaccioa i ostalih atraktivnih protivnika iz francuske lige koje ne gledam, to ne... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • bobrock15.02.2013. u 14:10
    Gledao sam cijelu utakmicu i mogu reci da je Lovren bio fantastican. Pravovremen, agresivan, snazan, dobro se postavljao i odlicno citao igru. Kontrola lopte mu je takodjer bila odlicna. Bio sam malo skeptican po pitanju njegovih mogucnosti ali utakmicu je odigrao besprijekorno. Zajedno s Bisevcem... [više na forumu]
    bobrock
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 13:21
    Baleovi golovi su bili sjajni, ali kad sam vidio da onaj Umtitijev volej ulazi, mogao sam samo reći ''ajmooooooo'' :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 13:20
    super puca slobodnjake Bale, ali oba gola idu na dušu golmana.
    Obrisan korisnik