Nogomet

Isco: "Moutinhov gol nije smio biti priznat"

Ante Zovko • srijeda, 20.02.2013.
Isco: "Moutinhov gol nije smio biti priznat"
Foto: EPA

Iako u Malaginim redovima priznaju da momčad nije bila na visini zadatka u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Portu, pobjednički gol domaćina smatraju neregularnim.

U 56. minuti Alex Sandro sjajno je s lijeve strane ubacio Joau Moutinhu koji je hladnokrvno doveo Porto u vodstvo koje će portugalski prvak zadržati do kraja.

Iako su televizijske snimke sugerirale da je Moutinho bio u zaleđu, suci su ostali nijemi, pa će španjolska momčad, koja je bila potpuno napadački nemoćna, imati težak zadatak za tri tjedna.

"Gol je neregularan i nije smio biti priznat. Ali takve se stvari događaju", lamentirao je poslije susreta Malagin kreativac, 20-godišnji Isco u izjavi za Goal.com.

Mladić je potom i kritizirao igru svoje momčadi: "Odigrali smo loše. Nismo mogli zadržati loptu u svojem posjedu, a oni su nam maksimalno otežali situaciju. Ima se mnogo još igrati i moramo vjerovati da možemo preokrenuti rezultat pred našim navijačima. Odlazimo tužni, ali s vjerom da možemo proći."

Gostujući strateg Manuel Pellegrini nije tražio isprike u golu iz nedopuštene situacije rekavši kako će njegovi igrači morati pružiti puno više ako žele igrati četvrtfinale:

"Činilo se kao zaleđe, iako nisam vidio snimku. Nisam zadovoljan jer ne mogu reći da smo odigrali dobro, pogotovo u napadu. Iako je Porto dominirao, ne sjećam se nijedne važne intervencije Willyja Caballera. Nadamo se da ćemo u normalnoj utakmici, u kojoj ćemo dulje držati loptu, okrenuti rezultat."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.02.2013. u 23:07
    da bar ispala ta smrdljiva malaga
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.02.2013. u 23:07
    pelegrini nije vidio snimku,ali zna da je bilo zaleđe
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava20.02.2013. u 21:21
    a snimka.......
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik20.02.2013. u 16:42
    U potpunosti se slažem sa izjavom Isca i Pelegrinia!!
    Obrisan korisnik