Nogomet

Zlatko Dalić stigao do trofeja u Saudijskoj Arabiji

Mišo Gulić • ponedjeljak, 25.02.2013.
Zlatko Dalić stigao do trofeja u Saudijskoj Arabiji
Foto: Ivana Strahija

Zlatko Dalić uspješno je otvorio svoje "službovanje" u saudijskom klubu Al Hilal s kojim je stigao do naslova u Kupu Kralja...

Hrvatski strateg dužnost prvog trenera preuzeo je prije nekoliko tjedana i to nakon što je godinu dana odradio u klupskoj mladoj momčadi, a kojom sada upravlja Dražen Ladić.

Al Hilal se u finalu sastao s Al Nassrom s kojim je u regularnom vremenu odigrao 0:0. Potom su uslijedili produžeci u kojima je na svakoj strani postignut po jedan gol.

S obzirom da nije bilo pobjednika niti nakon 120 minuta igre, momčadi su pristupile izvođenju jedanaesteraca u kojima se boljim pokazao klub Zlatka Dalića, slavivši s konačnih 4:2.

Zlatne medalje i pokal pobjednicima uručio je Ministar obrane Saudijske Arabije, a "ako se po jutru dan poznaje", jasno je zbog čega se Saudijci vesele narednoj sezoni.

Daliću ovo nije prvi trofej u Saudijskoj Arabiji, jer jedan je zaradio i samostalno. Naime, rođeni Livnjak je u sezoni 2010/2011, kao strateg Al Faisalyja, od strane sportskih novinara izabran za trenera godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • livno_DINAMO26.02.2013. u 12:54
    Zlatko, daj malo kod šeika urgiraj i pomozi svom prvom klubu - Troglavu. Čestitke, nek ti je sretno!
    livno_DINAMO
  • Obrisan korisnik25.02.2013. u 23:28
    Cestitke!
    Obrisan korisnik