Nogomet

Twente raskinuo suradnju s bivšim engleskim izbornikom

Branimir Korać • utorak, 26.02.2013.
Twente raskinuo suradnju s bivšim engleskim izbornikom
Foto: EPA

Bivši engleski izbornik Steve McClaren nije više trener Twentea. Nakon serije loših rezultata došlo je do sporazumnog raskida ugovora i nizozemska momčad kreće u potragu za novim trenerom...

Vrlo loša forma i serija nezadovoljavajućih rezultata doveli su do raskida suradnje između engleskog stručnjaka Stevea McClarena i Twentea.

Twente se muči u nizozemskom prvenstvu, trenutno je peti, no zabrinutost je posebno porasla nakon serije loših rezultata koji su Twente ostavili bez pobjede u prvenstvu još od kraja prosinca prošle godine.

"Dogovorili smo se da je u najboljem interesu za klub da napustim klupu. Odlazim kao ponosan čovjek, ovdje sam ostvario najljepši trenutak u karijeri osvojivši naslov prvaka 2010. godine."

"Razgovarali smo na koji način pokrenuti momčad i promijeniti situaciju. Tražio sam i da mi se otvoreno kaže o budućnosti, imam li podršku, međutim nakon dugačke diskusije nisam to dobio", dodao je McClaren.

McClaren je prvi put preuzeo Twente nakon što Englesku nije uspio odvesti na Europsko prvenstvo 2012. godine dobro nam poznatim porazom na Wembleyu od Hrvatske 3:2. Nakon toga je vodio Wolfsburg i Nottingham Forest da bi se uoči ove sezone vratio u Nizozemsku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.02.2013. u 21:32
    wally with the brolly
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.02.2013. u 14:04
    inako los trener...
    Obrisan korisnik