Košarka

LeBron James i Kobe Bryant najbolji u veljači u NBA ligi

Branimir Korać • subota, 02.03.2013.
LeBron James i Kobe Bryant najbolji u veljači u NBA ligi
Foto: EPA

LeBron James i Kobe Bryant proglašeni su za najbolje igrače NBA lige u veljači. James je četvrti mjesec zaredom uzeo titulu igrača mjeseca Istočne konferencije...

LeBron James je dodao još jednu titulu igrača mjeseca u NBA ligi svojoj ovogodišnjoj kolekciji dok je uz njega titulu igrača mjeseca uzeo i Kobe Bryant.

James je i u veljači bio prvo ime u Istočnoj konferenciji, ponovno je predvodio Heat i to u seriji od 12 pobjeda zaredom s 29.7 poena u prosjeku, 7.8 asistencija te 7.5 skokova.

U 12 utakmica James je ubacio najmanje 20 poena, u 11 utakmica najmanje 25 poena dok je odigrao osam utakmica s 30 ili više poena.

Odličan mjesec je i iza Kobea Bryanta koji je odveo Lakerse do omjera 9-4 u veljači. Bio je prvi strijelac (23.9), prvi asistent (6.6) i drugi skakač (6.7) momčadi.

U konkurenciji za igrače mjeseca još su bili i Atlantini Al Horford, Josh Smith i Jeff Teague, Brook Lopez iz Netsa, Ty Lawson iz Nuggetsa, Houstonov James Harden, Memphisov Zach Randolph, Dwyane Wade iz Miamija, Kevin Durant i Russell Westbrook iz Thundera te Tony Parker iz San Antonija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!