Nogomet

Prosinečki s Kayserisporom do pete pobjede u zadnjih šest susreta

Branimir Korać • nedjelja, 03.03.2013.
Prosinečki s Kayserisporom do pete pobjede u zadnjih šest susreta
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Robert Prosinečki nastavlja bilježiti odlične rezultate na klupi Kayserispora. Momčad je preuzeo u teškoj situaciji, međutim preporodio ju je i doveo do petog mjesta...

Kayserispor igra posljednjih tjedana u odličnoj formi. U posljednjih šest kola je bez poraza, upisao je pet pobjeda i samo jedan remi i to u susretu s Ordusporom.

U susretu 24. kola ugostio je na svom stadionu momčad Mersina koja je doputovala u posve različitom stanju. Mersin je do ovog susreta imao šest utakmica bez pobjede i ta serija se nastavila novim porazom.

Momčad Roberta Prosinečkog je bila puno poduzetnija i imala je više pokušaja prema vratima, a do vodstva je stigla u 22. minuti kada je nakon kornera Cleytona Salih Dursun glavom zakucao loptu u mrežu.

Na samom startu drugog dijela Mersin je došao do poravnanja golom Burhana Esera, međutim već u 56. minuti prednost se vratila na stranu Kayserispora pogotkom Brazilca Boba.

Do kraja susreta nije bilo rezultatskih promjena, a gosti su utakmicu završili s desetoricom nakon što je u 90. minuti drugi žuti karton zaradio Emmanuel Culio.

Nakon dosad završenih utakmica 24. kola Kayserispor drži petu poziciju s dva boda manje od četvrtoplasiranog Antalyaspora dok je Mersin posljednji s dva boda manje od pretposljednjeg Akhisara.

Tursko prvenstvo, 24. kolo:
Kayserispor - Mersin 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.03.2013. u 21:44
    robi napokon radi u miru, u zvezdi je bilo puno podmetanja, kasnjenja placa, mijesanja struke u njegov posao i svejedno je razvio nekoliko odlicnih mladih igraca (mijailovic, maksimovic itd.) i igrao je na pobjedu u svakoj utakmici, ovakav posao u turskoj sa dobrim budzetom, odlicnim uvjetima i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.03.2013. u 20:25
    Robi, preuzmi Barcu ak Villanova ne bu mogo i spasi je!
    Obrisan korisnik
  • Hektor33303.03.2013. u 19:51
    Ajmo imaš potencijala bit dobar trener, dobri rezultati sa zvezdom i ovin turcima, a još si relativno mlad.
    Hektor333
  • nido03.03.2013. u 18:10
    Svaka cast, Robi lagano skuplja iskustvo i gradi dobar profil trenera! Samo naprijed!
    nido
  • Obrisan korisnik03.03.2013. u 16:50
    robi svaka čast, donio si mi lovu na tiketu!
    Obrisan korisnik