Košarka

Pops Mensah-Bonsu u novom pokušaju dobivanja angažmana

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.03.2013.
Pops Mensah-Bonsu u novom pokušaju dobivanja angažmana
Foto: EPA

Britanski košarkaški reprezentativac Pops Mensah-Bonsu dogovorio je suradnju s Cajasolom do kraja sezone, a od priključenja momčadi Aita Renesesa dijeli ga "tek" liječnički pregled...

U normalnim okolnostima Pops Mensah-Bonsu bi ove sezone imao klub i to puno jači od Cajasola. Međutim za njega ove sezone nema "normalnih okolnosti", ozljeda mu je uništila sezonu i očajnički se pokušava vratiti na parket.

Uoči sezone potpisao je ugovor s Maccabijem, međutim nakon ozljede koljena taj ugovor je raskinut i Mensah-Bonsu je krenuo na rehabilitaciju. Početkom godine bio je u ozbiljnim pregovorima s Armanijem iz Milana, ali nakon liječničkog pregleda, ugovor nije potpisan.

Slijedi novi pokušaj u Sevilli. S Cajasolom je sve dogovorio, trebao bi nositi dres seviljske momčadi do kraja sezone, međutim u utorak će odraditi liječnički pregled i tek ukoliko njega prođe, ugovor će postati važeći.

Igrač iskustva Mensah-Bonsuovog dobro će doći mladoj momčadi Cajasola čije ključeve drži mladi Čeh Tomaš Satoransky. Na angažman Mensah-Bonsua u Sevilli su se odlučili kada je postalo jasno da se Amerikanac Latavious Williams neće tako brzo oporaviti i neće ga biti još najmanje šest tjedana.

Mensah-Bonsu je igrač bogatog euroligaškog, ali i NBA iskustva, a posljednji angažman imao je prošle sezone u Bešiktašu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!