Nogomet

Benitez: "Steaua se pokazala snažnom i organiziranom, ali stvari će sjesti na mjesto na Stamford Bridgeu"

Josip Piršljin • petak, 08.03.2013.
Benitez: "Steaua se pokazala snažnom i organiziranom, ali stvari će sjesti na mjesto na Stamford Bridgeu"
Foto: EPA

Aktualni europski prvak Chelsea izgubio je u prvoj utakmici osmine finala Europske lige od Steaue. Trener Rafael Benitez smatra kako do pogotka Rumunja nije trebalo niti doći, a vjeruje kako će njegova momčad preokrenuti ukupan rezultat u uzvratu.

Chelsea se i dalje muči u Europskoj ligi nakon što je ispao iz Lige prvaka. U osmini finala još uvijek aktualni kontinentalni prvaci gostovali su u Bukureštu gdje ih je porazila Steaua. Trener engleske momčadi Rafael Benitez bio je razočaran takvim ishodom, ali uvjeren je kako će sve biti bolje u Londonu.

"Znali smo da će biti teško. Steaua se pokazala snažnom i organiziranom, ali stvari će sjesti na mjesto u uzvratnoj utakmici na Stamford Bridgeu. Moramo pobijediti na domaćem terenu, a za to ćemo morati biti puno bolji nego u ovom susretu", kazao je menadžer Bluesa.

Prvak Europe iz 1986. slavio je nakon jedanaesterca u 34. minuti kojeg je realizirao Raul Rusescu, a skrivio Ryan Bertrand. Benitez je bio vrlo nezadovoljan takvom odlukom suca i smatra da je kazneni udarac dosuđen prestrogo.

"Mislim da je dosuđeni jedanaesterac bio vrlo 'mekan'. Bila je to veoma dvojbena situacija i čudim se što su suci to dopustili s obzirom koliko ih ima na terenu i oko njega", požalio se španjolski stručnjak.

"Travnjak nije bio u najboljem stanju. Razočarani smo ovim porazom jer je došao iz sumnjivog penala, a imali smo odlične prilike za postizanje pogotka. Ipak, njihov je vratar imao nekoliko odličnih obrana", zaključuje trener Engleza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • gangrena08.03.2013. u 15:51
    sumnjiv penal o čemu on priča pa penal ko kuća
    gangrena
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 14:14
    Prošle godine su se provukli u LIgu prvaka samo zato što su je osvojili,a na kraju su ispali već u skupini.Sramota za Engleski nogomet,a mogao je bit Totenham u LP samo zbog glupih pravila da ne smije bit više od 4 kluba iz iste lige nisu mogli ić
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 13:33
    Meni se čini da će sve sjest na svoje mjesto kad rafa završi u sanatoriju! Fraer priča o nekim stvarima koje samo on vidi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 13:24
    benitez se neka posveti trazenju novog kluba...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 12:40
    meni se činilo da je travnjak jako dobar..prazne priče rafa
    Obrisan korisnik