Zimski sportovi

Anaheim Ducksi potpisali ugovor s kapetanom na još osam godina

Branimir Korać • petak, 08.03.2013.
Anaheim Ducksi potpisali ugovor s kapetanom na još osam godina
Foto: EPA

Na obostrano zadovoljstvo Anaheim Ducksi i kapetan Ryan Getzlaf potpisali su dugoročnu suradnju. Jedan od prepoznatljivih simbola Ducksa ostaje u Anaheimu još osam godina...

Maksimalni osmogodišnji ugovor vrijedan 66 milijuna dolara potpisali su Anaheim Ducksi sa svojim kapetanom Ryanom Getzlafom nakon kratkih pregovora koji su okončani na očekivani način.

Getzlaf niti nije pokazivao želju za odlaskom, ostanak mu je bio jedina opcija i klub i igrač su se vrlo brzo dogovorili.

"Ryan je oduvijek pokazivao želju za ostankom u Anaheimu cijelu karijeru, a to i mi u klubu želimo. On je vođa ove momčadi, dokazani pobjednik i igrač kakvog je vrlo teško pronaći. Ovo je sjajan dan za Duckse", rekao je GM Ducksa Bob Murray.

Koliko su zadovoljni u klubu, zadovoljan je i sam Getzlaf koji bi u protivnom na kraju sezone bio slobodan igrač.

"Ovo je sjajan ishod za moju obitelj koja Anaheim smatra svojim domom. Uvijek sam bio cijenjen u Anaheimu i nadam se da su pred nama uspješne godine", komentirao je kapetan Ducksa.

Sljedeći veliki posao za Murraya bit će nagovaranje Coreya Perryja na potpisivanje novog ugovora. Perry je u sličnoj situaciji kao Getzlaf, na ljeto mu završava ugovor i ukoliko ne potpiše do posljednjih dana prijelaznog roka ugovor, moglo bi se lako dogoditi da ga Murray odluči mijenjati kako bi barem nešto dobio za njega. U svakom slučaju, prva opcija je potpisivanje novog ugovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!