Nogomet

Cannavaro: "Za mene je Bayern trenutno najjača momčad Europe"

Josip Piršljin • četvrtak, 14.03.2013.
Cannavaro: "Za mene je Bayern trenutno najjača momčad Europe"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši talijanski reprezentativac i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro prokomentirao je šanse preostalih momčadi u Ligi prvaka za osvajanjem trofeja. Istaknuo je kako trenutno na vrhu vidi Bayern.

Osmina finala Lige prvaka je završena i u petak će kuglice ždrijeba odlučiti tko će s kim od preostalih osam momčadi igrati u četvrtfinalu. Upitan o favoritu ovosezonskog najjačeg europskog klupskog natjecanja, Fabio Cannavaro je izdvojio minhenski klub.

"Za mene je Bayern možda i najjača momčad Europe u ovom trenutku. Najkonstantniji su i mislim da su najnezgodniji suparnik za bilo koga", izjavio je bivši reprezentativac Italije s kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

"Naravno, Barcelona i Messi nekako logično moraju uvijek biti prvi favoriti, ali ipak stojim iza Bayerna", odlučan je po pitanju svog favorita bio Cannavaro. 39-godišnjak ne daje previše šansi svojim bivšim klubovima Juventusu i Real Madridu.

Osim Bayerna, Barcelone, Juventusa i Real Madrida, koji slove za favorite u četvrtfinalu, u tu fazu natjecanja ušli su još PSG, Borussia Dortmund, Malaga i Galatasaray. Cannavaro smatra kako će konačni pobjednik morati imati puno sreće s kuglicama: "Mnogo toga na kraju krajeva ovisi o ždrijebu u petak", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido14.03.2013. u 23:54
    Zna covjek bolan, nema sta!!! :-PPP
    nido
  • Obrisan korisnik14.03.2013. u 23:23
    tako je Cannavaro ;)
    Obrisan korisnik