Nogomet

Benitez: "Torres je prije dva dana bio raspucan na treningu, znali smo da je blizu pogotka"

Borna Rupnik • petak, 15.03.2013.
Benitez: "Torres je prije dva dana bio raspucan na treningu, znali smo da je blizu pogotka"
Foto: EPA

Chelsea je u Londonu uspio preokrenuti rezultat iz Bukurešta, a Rafael Benitez smatra da je Fernando Torres usprkos promašenom kaznenom udarcu dokazao da ga čekaju bolji dani...

Španjolski napadač Fernando Torres bio je na Stamford Bridgeu strijelac trećeg, odlučujućeg pogotka koji je Chelsea preko bukureštanske Steaue odveo u četvrtfinale Europske lige. Englezi su slavili 3:1 i tako nadoknadili poraz od 1:0 iz prve utakmice.

Prva su dva pogotka postigli Juan Mata i John Terry, a pobjeda Chelseaja mogla je biti i uvjerljivija da Torres u završnici susreta nije pogodio okvir gola s 11 metara.

"Torres je sada samopouzdan i preuzima odgovornost. Drago nam je da je on pucao. Dobro igra, zabio je pogodak i samouvjereniji je. To je pozitivna stvar i za njega i za momčad", rekao je trener Chelseaja Rafael Benitez.

"Postignuti mu je pogodak itekako važan", nastavio je Španjolac o svom sunarodnjaku koji je zabio tek drugi put u posljednjih 20 utakmica. "Znali smo da se Torres stalno trudi i da dobro trenira. Prije samo dva dana bio je raspucan na treningu, znali smo da je blizu pogotka", dodao je.

"Nadam se da će mu ovo biti prvi pogodak od mnogih u nizu", zaključio je Benitez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 12:24
    Samo hrabro, Fernando, pa na jesen ajmo po još jedan gol! :D
    Obrisan korisnik