Nogomet

Moratti i Stramaccioni puni hvale za Kovačićev nastup protiv Tottenhama

Branimir Korać • petak, 15.03.2013.
Moratti i Stramaccioni puni hvale za Kovačićev nastup protiv Tottenhama
Foto: inter.it

Inter je bio blizu čudesnom preokretu i izbacivanju Tottenhama nakon poraza 3:0 u prvoj utakmici. U odličnu igru Intera u uzvratu sjajno se uklopio Mateo Kovačić koji je pokazao raskoš svojeg talenta...

Nakon što je Tottenham u Londonu potpuno nadigrao Inter i glatko ga svladao 3:0, mnogi su milanskog velikana otpisali bez obzira na uzvrat. Međutim u Milanu je situacija bila drugačija, Inter je odigrao odlično i uspio izboriti produžetke gdje je Spursima prolaz donio Emmanuel Adebayor.

U odličnoj igri Intera, veliki doprinos dao je Mateo Kovačić koji je odradio sjajan posao u sredini terena za što je pokupio brojne pohvale nakon meča.

"Mateo je pružio sjajnu predstavu. Odigrao je onako kako želimo od njega i pokazao da predstavlja svijetlu Interovu budućnost", komentirao je trener milanske momčadi Andrea Stramaccioni za Sky nakon meča.

Pohvala je stigla i od prvog Interovog čovjeka, predsjednika Massima Morattija.

"Kovačić pokazuje veliku osobnost. On sjajno osjeća igru i ima već sada zrelost u svojem nastupu", rekao je Moratti za Inter Channel.

Moratti je početkom tjedna kritizirao momčad zbog vrlo slabih igara, međutim ovaj put je mogao nizati samo pohvale.

"Igrači su napravili ono što mediji nisu uopće očekivali. Pokazali su ponos, bili su opasni i jako sam ponosan na njih. Mogu im samo čestitati. Ispali smo, ali smo se borili. Vidjelo se da možemo računati na neke igrače koji imaju karakter i ponos."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 16:15
    Štimac protiv Srba mora staviti Kovačića na lijevo krilo, s njim imamo kombinatoriku a i obrambeno je pokazao da može odlično odigrati, Sammir i Kranjčar nek čekaju na klupi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 16:13
    Lik je odigrao na najosjetljivijoj poziciji u momčadi gdje ako ne igraš zrelo i kvalitetno raspada se tim.Treba držat tempo,razigravat,minimalno griješit a Kovačić sve to ima.Samo da izraste u kvalitetnog igrača.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 14:01
    ovo je super kad te svi podržavaju, puno od njega oćeguju svi redom
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 14:00
    Sviđa mi se što mu vjeruju svi u klubu a i odigrao je dobar dio utakmica od kada je došao. Nadam se da će Štimac ukoliko se ukaže potreba za nekakvim izmjenama protiv Srba ubaciti njega a ne Sammira jer je očito koliko je Kova već sada bolji i bode me u oči činjenica da do sada nije imao nastup za... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 13:03
    Forsiraju ga i izgleda da ima punu podršku svih u klubu šta je svakako dobro za hr nogomet.
    Obrisan korisnik