Nogomet

Karanka: "Galatasaray nije bez razloga među najboljih osam momčadi Europe"

Josip Piršljin • petak, 15.03.2013.
Karanka: "Galatasaray nije bez razloga među najboljih osam momčadi Europe"
Foto: Davor Sajko

Iako su izbjegli izravne okršaje s jačim klubovima u četvrtfinalu Lige prvaka, Madriđani zasad ne izražavaju pretjerano zadovoljstvo što im je ždrijeb donio Galatasaray. Pomoćni trener Karanka smatra kako su Turci s razlogom među osam najboljih.

Osim Juventusa i Bayerna, PSG-a i Barcelone, te Borussije i Malage, u četvrtfinalu Lige prvaka snage će odmjeriti i nogometaši Real Madrida i Galatasaraya. Pomoćni trener Kraljevskog kluba Aitor Karanka smatra kako turska momčad neće biti "lagan zalogaj".

"Galatasaray nije bez razloga među najboljih osam momčadi Europe. To što su došli do četvrtfinala puno govori o njima. U njihovoj se momčadi nalazi puno iskusnih igrača. No, još je ostalo dosta do te utakmice", kazao je.

"Galatasaray je težak četvrtfinalni suparnik. Bit će to komplicirane utakmice jer naši protivnici imaju velike igrače poput Didiera Drogbe, kao i fantastičnu atmosferu na svome stadionu", zaključio je asistent prvog trenera Josea Mourinha.

Oglasio se i Emilio Butragueno, bivši igrač Real Madrida. Smatra kako će biti bitno već u prvoj utakmici ostvariti veću prednost: "Galatasaray je u četvrtfinalu jer je to zaslužio. Ima dobru momčad koja je s Drogbom i Sneijderom još jača. Važno je da u prvoj utakmici ostvarimo dobar rezultat na vlastitom terenu. Na uzvratu u Turskoj sigurno nas čeka paklena atmosfera", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.03.2013. u 12:33
    galata je itekako sretno zaluta do osam najboljih
    Obrisan korisnik
  • nido15.03.2013. u 22:24
    Ajde Aitore zivota ti ne pili naopako bezveze...ove jade jedva Schalkea prosle, Real moze odmarati u 1/4finalu. Imate najlaksi zdrijeb!
    nido