Nogomet

Bilić: "Bio je to pravi derbi, zadovoljan sam bodom"

Branimir Korać • subota, 16.03.2013.
Bilić: "Bio je to pravi derbi, zadovoljan sam bodom"
Foto: Aldo Šuran

U ruskom prvenstvu u moskovskom derbiju Spartak i Lokomotiv su odigrali bez golova. Nakon neefikasnog remija, trener Lokomotiva i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao je biti zadovoljan bodom...

Čvrstu utakmicu, pravi derbi, odigrali su Spartak i Lokomotiv. Dvije momčadi iz Moskve koje povezuje veliki rivalitet nisu pružile neku veliku igru što se tiče same kvalitete izvedbe, međutim borbenost im ne može nitko predbaciti.

Trener Lokomotiva Slaven Bilić bio je svjestan da njegova momčad nije dominirala kao u nekim ranijim susretima i bio je zadovoljan bodom.

"Nije to bila lijepa utakmica, ali je bila dobra, pravi derbi. Osjetilo se to po svemu, po atmosferi na tribinama, ponašanju igrača na terenu. Na kraju sam zadovoljan bodom, nismo stvorili prilika kao u nekim ranijim susretima, ali imali smo dva vrlo izgledna kontranapada koji su nam mogli donijeti pogodak. Sve u svemu, konačnih 0:0 je realan rezultat", komentirao je Bilić za stranicu svojeg kluba.

Ono što Bilića može brinuti je neefikasnost igrača. U posljednjim utakmicama napadači njegove momčadi ne pronalaze put do mreže iako prilike nisu nedostajale.

"Puno radimo na tome, napadači su jako nestrpljivi i žele te golove. Protiv Dinama smo imali jako puno šansi, na treninzima sve izgleda sjajno. Caicedo i N'Doye ulaze u prilike i puno više bi me brinulo da uopće nemamo prilika."

Iako je u susretu protiv Dinama bio jedan od glavnih kreatora, protiv Dinama je izostao Torbinski.

"Bilo je to čisto iz taktičkih razloga. U Torbinskog imam puno povjerenje, uostalom ušao je u drugom poluvremenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!