Nogomet

Poleksić: "Svladamo li Moldaviju, Englesku čekamo samopouzdano. Borit ćemo se kao lavovi"

Borna Rupnik • četvrtak, 21.03.2013.
Poleksić: "Svladamo li Moldaviju, Englesku čekamo samopouzdano. Borit ćemo se kao lavovi"
Foto: EPA

Reprezentaciju Crne Gore čekaju okršaji s Moldavijom i Engleskom, a Stefan Savić i Vukašin Poleksić optimistično gledaju premda ta dva kvalifikacijska dvoboja...

San crnogorskih nogometnih reprezentativaca na životu će ostati ukoliko u nadolazećih 180 minuta uspiju izboriti dobre rezultate protiv Moldavije i Engleske. U prvu utakmicu Crnogorci ulaze kao favoriti, a u drugu kao autsajderi.

"Ako ne možemo pobijediti Moldaviju, ne zaslužujemo ići na Svjetsko prvenstvo. Moramo izaći na teren i uzeti ta tri boda", jasan je bio branič Stefan Savić.

"Nalazimo se u opasnoj situaciji i moramo biti na potrebnoj razini. Moramo shvatiti da neće biti lako, moramo ostati koncentrirani i moramo biti spremni na svaki njihov napad, makar ih možda neće biti puno", dodao je.

Vratar Vukašin Poleksić nadovezao se riječima o važnosti pobjede nad Moldavijom u svjetlu utakmice protiv Engleske.

"Moldaviju moramo shvatiti još ozbiljnije nego Englesku. Svjesni smo da će nam ta prva pobjeda biti veliki poticaj za drugu utakmicu. Svladamo li Moldaviju, Englesku ćemo dočekati puni samopouzdanja i borit ćemo se kao lavovi", rekao je Poleksić.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!