Nogomet

Mihajlović pripremio brojna iznenađenja u prvih 11, Stojković na klupi?

Branimir Korać • petak, 22.03.2013.
Mihajlović pripremio brojna iznenađenja u prvih 11, Stojković na klupi?
Foto: FaH

Srpski mediji otkrili su sastav s kojim će Siniša Mihajlović započeti dvoboj protiv Hrvatske. U početnoj postavi nalazi se nekoliko neočekivanih imena čime je Mihajlović ispunio obećanje medijima da neće pogoditi sastav...

Prije puta u Hrvatsku Siniša Mihajlović ponudio je platiti večeru novinaru koji pogodi sastav protiv Hrvatske. Odmah je rekao da nitko nije pogodio sastav i da su maksimalno osmoricu igrača dobro postavili.

Nije trebalo dugo vremena da se otkriju ta iznenađenja i ako je suditi prema informacijama iz srpskog tabora, sastav je prilično neočekivan.

Najveće iznenađenje je promjena vratara pa tako neće startati Vladimir Stojković već će umjesto njega na vratima biti Željko Brkić iz Udinesea.

Posljednja linija je očekivana, Mihajlović tu nije imao razloga za eksperimentiranje i posljednju četvorku će činiti Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov kao bočni braniči te Neven Subotić i Matija Nastasić kao stoperi.

U veznoj liniji će ulogu trkača zaduženi za onaj defenzivniji dio posla imati Ivan Radovanović iz Atalante i Aleksandar Ignjovski iz Werdera. Na krilima se najavljuju Zoran Tošić i neočekivano Alen Stevanović iz Torina, povučeni napadač bi trebao biti Filip Đuričić, a u samom vrhu napada Marko Šćepović.

Iako očekivani u startnoj postavi, neće biti Dušana Tadića, a očekivalo se i da će priliku ispred Šćepovića dobiti Đurđić ili Đoršević.

Ostaje za vidjeti jesu li susjedi dobili dobre informacije i hoće li uistinu Mihajlović istrčati s ovako neočekivanim sastavom, no sudeći po njegovim najavama o iznenađenjima na pressici, realno je da će ih i biti.

Očekivani sastav: Brkić - Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski – Stevanović, Tošić, Đuričić – Šćepović.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2014.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!