Nogomet

Vučinić: "Ne smatramo Englesku superiornijom. Iznenadilo bi me da ne ostanemo na vrhu skupine"

Maj Gašparac • nedjelja, 24.03.2013.
Vučinić: "Ne smatramo Englesku superiornijom. Iznenadilo bi me da ne ostanemo na vrhu skupine"
Foto: EPA

Crnogorski napadač Mirko Vučinić prokomentirao je stanje u kvalifikacijskoj skupini H za Svjetsko prvenstvo u kojoj se njegova momčad nalazi na vrhu, s dva boda prednosti nad drugoplasiranom Engleskom...

U utorak je u Podgorici na rasporedu dvoboj između Crne Gore i Engleske, a crnogorski reprezentativac u redovima Juventusa Mirko Vučinić smatra kako njegova momčad ima vrlo dobre izglede protiv favoriziranog protivnika.

"Kada je ždrijeb skupina bio poznat, možda su ljudi mislili da trebamo strahovati od Engleske i biti zabrinuti zbog njihovih poznatih igrača."

"No, ne bojimo se nikoga, kao nacija smo bez straha. Nisam iznenađen što se nalazimo na vrhu skupine, jedino bi me iznenadilo da ne ostanemo tamo", izjavio je Vučinić za Daily Mirror.

Crnogorski napadač ne skriva optimizam uoči okršaja s Englezima: "Ne smatramo Englesku superiornijom nogometnom nacijom od nas. Možda su naši rivali u borbi za prvo mjesto, ali uvjereni smo da možemo ostati na vrhu", rekao je.

Vučinić je naglasio kako nogometašima Roya Hodgsona neće biti ugodno igrati na stadionu u Podgorici: "Englesku očekuje vrlo teška utakmica. Naši navijači stvaraju jako zastrašujuću atmosferu, ali u Engleskoj to već znaju. Wayne Rooney je ovdje već jednom isključen, a naši navijači će im ponovno jako otežati situaciju", izjavio je.

"To nije stadion na kojemu je lagano igrati i siguran sam da će engleski izbornik reći igračima da ostanu mirne glave", zaključio je Vučinić.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2014.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • etti24.03.2013. u 20:41
    Samopozdanje Vučinića je impresivno. Dobijte te Otočane :)
    etti