Vodeni sportovi

Sukno: "Uzvratit ćemo Zadranima atraktivnom igrom i lijepim pogocima"

Ivor Krapac • srijeda, 27.03.2013.
Sukno: "Uzvratit ćemo Zadranima atraktivnom igrom i lijepim pogocima"

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u srijedu će odigrati novu utakmicu u skupini A Svjetske lige. Aktualne olimpijske pobjednike u Zadru očekuje ogled s Turskom, protiv koje se očekuje visoka pobjeda, a Sandro Sukno nada se da će na taj način uzvratiti Zadranima za lijep doček u njihovom gradu...

Poslije dočeka i druženja s građanima, hrvatske vaterpolske reprezentativce u srijedu s početkom u 18 sati na bazenu na Višnjiku u Zadru očekuje povratak na posao u Svjetskoj ligi. U petom kolu skupine A Hrvatska će se sresti s Turskom, koja je posljednja na ljestvici, zasad još bez boda, a bilo bi golemo iznenađenje da tako ne ostane i nakon ovog susreta.

U prvom dvoboju ove dvije reprezentacije, Turska je u studenom prošle godine u Istanbulu pala sa 17:3, što dovoljno pokazuje kakav je odnos snaga ove dvije momčadi.

"U prvom srazu igranom s njima mi smo bili uvjerljivo bolji, porazili smo ih s 14 golova razlike, tako da očekujem nekakav sličan ishod", kazao je Sandro Sukno za eZadar u najavi novog dvoboja s Turcima.

"Puno smo kvalitetniji od njih, u sastavu imamo dosta mladih igrača kojima je ovo lijepa prilika da se pokažu", dodao je Sukno, koji se, iako su njemu tek 22, više ne uklapa u tu, mlađu skupinu: "Mi iskusniji ćemo im pomoći i nadam se našoj dobroj izvedbi, a naravno i pobjedi."

Hrvatska je porazom od Crne Gore početkom veljače izgubila priliku za ostanak u igri za plasman na završni turnir Svjetske lige, ali bez obzira što rezultatski značaj nije velik, Sukno je istaknuo da se što boljom igrom žele odužiti Zadranima, za koje očekuje da će doći navijati za reprezentaciju.

"Ovim putem i pozivam sve da dođu, mi ćemo im uzvratiti na najbolji mogući način, atraktivnom igrom i mnoštvom lijepih pogodaka", dodao je 22-godišnji Dubrovčanin za eZadar: "Porazom od Crne Gore u prošlom kolu zatvorili smo vrata prolasku dalje, ali pred nama je puno novih izazova i nema opuštanja. Čekaju nas nova velika natjecanja i trebamo se što bolje uigrati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.03.2013. u 16:28
    dobar protivnik za razigravanje i uigravanje
    Obrisan korisnik