Nogomet

Williams: "Bilo bi uistinu glupo mijenjati Colemana"

Ante Zovko • srijeda, 27.03.2013.
Williams: "Bilo bi uistinu glupo mijenjati Colemana"
Foto: EPA

Iako će Wales propustiti još jedno veliko natjecanje, stoper Ashley Williams poručio je savezu da bi bilo glupo smijeniti izbornika Chrisa Colemana poslije poraza 1:2 od Hrvatske u utorak.

Utakmica u Swanseaju protiv Hrvatske bila je posljednja šansa Walesu da se uključi u borbu za barem drugo mjesto. Međutim, Dejan Lovren i Eduardo su poništili vodstvo koje je domaćima donio Gareth Bale i domaći su se praktički pozdravili s nadama da će vidjeti Brazil.

U lokalnim medijima pojavile su se sugestije kako je to posljednja utakmica izbornika Chrisa Colemana i da mu se bliži smjena. To nije nimalo leglo stoperu Ashleyju Williamsu koji je rekao novinarima:

"Definitivno želimo da ostane. Došao je i preuzeo posao u nevjerojatno teškim okolnostima, ali mislim da možete vidjeti da se stvari vraćaju ondje gdje su bile pod Garyjem Speedom. Dva zadnja okupljanja s njim bila su briljantna. Bilo bi uistinu glupo mijenjati izbornika, nitko ne bi rekao da je htio vidjeti tu promjenu."

Vratar Boaz Myhill bio je sjajan u većem dijelu susreta, no nije imao šanse prilikom Lovrenova izjednačenja, udarca s tridesetak metara. Za to je okrivio - tehnologiju:

"Smiješno je kako danas prave lopte da se toliko kreću. Razočaran sam što nisam mogao ništa napraviti. Putanja lopte bila je predobra za mene. Vidio sam je kako napušta njegovu nogu i to je bilo to, bila je na svojem putu."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Gogeta28.03.2013. u 07:44
    Ti prevedi bolje ako možeš: "It is ridiculous the amount they can get the balls to move these days and I am disappointed I could not get anything on it. "It was way too good for me. I saw it leave his foot and that was it, it was on its merry way."
    Gogeta
  • hanson28.03.2013. u 00:53
    "Smiješno je kako danas prave lopte da se toliko kreću. Razočaran sam što nisam mogao ništa napraviti. Putanja lopte bila je predobra za mene. Vidio sam je kako napušta njegovu nogu i to je bilo to, bila je na svojem putu." Ha ha ovo kao da je prevodila ingrid antičević a jaca joj mentorica :)
    hanson