Nogomet

Makedonski savez priznao: "Pandev je dao glas Mourinhu, mi smo krivi"

Branimir Korać • subota, 30.03.2013.
Makedonski savez priznao: "Pandev je dao glas Mourinhu, mi smo krivi"
Foto: Kristijan Komarica

Čini se da je riješen slučaj oko glasovanja Gorana Pandeva u Fifinom izboru za trenera godine. Pandev je podignuo buru izjavom da je njegov glas završio kod krivog trenera, a u konačnici je krivicu na sebe preuzeo Makedonski nogometni savez...

Jose Mourinho i Goran Pandev bacili su sumnju na regularnost izbora za trenera godine u izboru krovne svjetske nogometne federacije.

Mourinho je već naglasio da mu je bilo jasno da je Del Bosque morao završiti ispred njega, a Pandev je dodatno stvorio sumnju u regularnost izbora izjavom da je njegov glas pripisan španjolskom izborniku umjesto Joseu Mourinhu.

FIFA je brzo reagirala i predočila dokument koji pokazuje kako je Pandev glasovao, na njemu je vidljivo da je glas otišao Del Bosqueu, a Pandev se oglasio rekavši kako potpis na dokumentu nije njegov.

Cijelu priču je raspetljao Makedonski nogometni savez koji je potvrdio da je došlo do tehničke pogreške prilikom upisa glasova.

Naime iz saveza tvrde da su telefonski kontaktirali Pandeva koji je rekao da daje glas Mourinhu, međutim zabunom je upisan glas Del Bosqueu.

Ostaje samo pitanje tko je potpisao Pandeva ako nije njegov potpis na dokumentu i zašto igraču glasovi nisu poslani na kontrolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.03.2013. u 14:55
    Ma ne znam sto se ovoliko buke diglo oko izbora najboljeg. Ti izbori gode, ali su fakticki nebitni. Ipak je bitnije nesto osvojiti nego stotinu proglasenja.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.03.2013. u 13:29
    ma nije ni bitno, teoretičara zavjere uvijek ima i uvijek će biti, to su isti oni kroz povijest koji su radili u inkviziciji i slično te bez dokaza osuđivali i spaljivali, mučili i što ne radili brojnim nevinim ljudima. indicije, ako uopće i postoje, nisu dokazi, no za neke je i to dovoljno da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.03.2013. u 13:24
    jedan glas jednog čovjeka, nema suvislih objašnjenja ćemu namještati sve za španjolce, i opet ostaju sva pitanja otvorena. prije svega gdje su drugi u cijeloj priči?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.03.2013. u 13:21
    Proglašenje nekoga najboljim je UVIJEK u nečijem interesu, makar nam nije uvijek jasno čijem. Uostalom, mislim da su kladionice imale na ponudi najboljeg trenera, ne? S druge strane, ja zbilja ne vidim koji interes ovdje ima Pandev, jer je jedino što si on ovdje radi, kako god da priča završi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.03.2013. u 13:15
    pa ako imaju šampionsku momčad i ako su reprezentativno najbolji a i klupski imaju najbolji klub, što je čudno da ih bude najviše u izboru? no taman i da je to nešto subjektivno o ćemu bi se dalo raspravljati, opet se pita zbog čega? nije bitno jel vjerojatno ili ne, već jednostavno zašto? eto... [više na forumu]
    Obrisan korisnik