Nogomet

Odgođena utakmica Kupa u Koprivnici

Ivana Strahija • utorak, 02.04.2013.
Odgođena utakmica Kupa u Koprivnici
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iz Koprivice je stigla potvrda onog o čemu se razmišljalo cijeli dan, a susret polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka je odgođen za tjedan dana.

Umjesto sutra, prva utakmica polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka igrat će se za tjedan dana, 10. travnja od 19 sati. Tako je kraju priveden vrlo nervozni dan, u kojem je ekipa koja održava stadion u Koprivnici kršila ruke razmišljajući kako maknuti vodu s travnjaka.

Od početka "proljetnog" dijela sezone je naime čak triput ekipa morala micati snijeg s travnjaka te je on u potpunosti uništen, što lopatama, a što kopačkama nogometaša. K tome, snijeg i kiša u tom dijelu Hrvatske neprestance padaju već nekoliko dana te tim krajevima prijete poplave.

Ne čudi stoga što je i na Slavenovom terenu stajala voda, zemlja je jednostavno, ni uz kakvu drenažu, nije mogla upiti. "Konačno je povjerenik odobrio odgodu", glasila je vijest koju je proslijedio tehnički direktor Slaven Belupa Robert Kerovec.

On je takvim razvojem događaja zadovoljan: "Svakako je bolje tako, jer je za sutra najavljeno još padalina, a sad je već situacija katastrofalna. Da se još čekalo s odgodom, imali bismo mnogobrojne probleme, a i splitski navijači, koji su najavili dolazak u Koprivnicu, sigurno ne bi bili sretni."

Idućeg tjedna vrijeme bi se i na sjeveru trebalo popraviti: "Od ponedjeljka najavljuju 14 Celzijevih stupnjeva, tako da može biti samo bolje", zaključio je Kerovec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.04.2013. u 02:02
    šteta manje od 2 ipo bi bilo banka
    Obrisan korisnik
  • Komandant Mark03.04.2013. u 01:48
    jedino su blatnjav teren i loši uvjeti mogli ovom lošem Slavenu dati kakvu takvu šansu
    Komandant Mark
  • nido02.04.2013. u 23:21
    Ma pametna odgoda, nema se sta igrat po uzoranom i blatnjavom terenu. Ni jednima ni drugima nije gust raspored tako da mogu mirno birat kad odigrat...
    nido
  • JeremijaX02.04.2013. u 21:44
    Invazija na Koprivnicu 10.4. 1950
    JeremijaX