Nogomet

Drogba: "Galatasaray nije na razini Reala, ali pokazat ćemo u uzvratu da smo naučili lekciju"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.04.2013.
Drogba: "Galatasaray nije na razini Reala, ali pokazat ćemo u uzvratu da smo naučili lekciju"
Foto: EPA

Igrači Real Madrida slažu se da je 3:0 velika prednost za uzvrat u Istanbulu, makar neće ništa prepustiti slučaju, a Didier Drogba nada se da su njegovi Turci nešto naučili...

Nakon što je izbacio Schalke iz osmine finala pobjedom u Gelsenkirchenu, Galatasaray je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka poražen u Madridu 3:0. Didier Drogba, napadač turske momčadi, osjetio je razliku u kvaliteti.

"Galatasaray nije na razini Real Madrida. No, mislim da je prvenstveno razlika u iskustvu. Mi još učimo, mladi smo i moramo popraviti neke stvari, a ovo nam je bila dobra lekcija. U uzvratu ćemo pokazati što smo naučili", izjavio je nogometaš iz Obale Bjelokosti.

"Željeli smo zauzdati Real Madrid, ali možda smo to trebali učiniti drugačije, agresivnije. Imali smo svojih šansi i mogli smo Real Madridu otežati život", dodao je Drogba.

S druge strane, ishodom nije bilo nezadovoljnih u taboru Kraljevskog kluba.

"Stvarno sam sretan, ovih 3:0 daje nam razloga za zadovoljstvo. Igrali smo ozbiljno od prve minute, a dodatnu sigurnost prije puta u Tursku daje nam činjenica da nismo primili pogodak. Ništa nije gotovo, doduše, jer znamo da su gostovanja u Istanbulu nezgodna", kaže španjolski branič Sergio Ramos.

"Znali smo da nam treba dobar rezultat u prvoj utakmici da bismo mogli mirnije ići na uzvrat. Bit će teško u Istanbulu, Galatasaray će nas napasti od prve minute, i zato je ovaj rezultat odličan", nadovezao se strijelac trećeg pogotka za Real Madrid, Argentinac Gonzalo Higuain.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 17:54
    Sta je promasivo ovaj Drogba, ja se nebi pojavio da bilo sta komentiram, pogotovo ne da su kao naucili na greskama. Godine su ucinile svoje
    Obrisan korisnik
  • Vugi704.04.2013. u 14:40
    Hehehe, baš me zanima šta bi bilo da je u toj situaciji bio Di Maria. Onda bi rekli da je on padavičar...
    Vugi7
  • Obrisan korisnik04.04.2013. u 14:40
    Čudno kako se uopće nigdje ne spominje onaj start Benzeme u 20 min http://www.youtube.com/watch?v=de1vLUOSWOg ... Nani nije vidio igrača,išao je na loptu i dobio crveni. Benzema je vidio igrača,ali svejedno išao na loptu i udario ga nogom u lice,i nije dobio ni žuti,kamoli crveni karton..WTF!!!
    Obrisan korisnik
  • Carobnjak04.04.2013. u 14:31
    Govno ce pokazat u uzvratnoj kao i u ovoj , Real je klasa!
    Carobnjak
  • nido04.04.2013. u 13:53
    Galata je iznenadujuce, jako fino igrala a Real zabijao. Mislim da ce i tamo biti tako, Turci ce napadati i nadam se nesto zabiti no Real ce ih kontrama i brzom transformacijom unistiti!
    nido