Nogomet

Bonucci: "Vjerujemo u prolazak, jer mi smo Juventus"

Mišo Gulić • utorak, 09.04.2013.
Bonucci: "Vjerujemo u prolazak, jer mi smo Juventus"
Foto: EPA

Dan uoči dolaska Bayerna u Torino na uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka, branič Juventusa Leonardo Bonucci je izrazio uvjerenje da Stara dama može nadoknaditi prednost gostiju i proći do polufinala.

Bayern je u prvom dvoboju golovima Alabe iz prve minute te onim Müllera iz 63., ostvario veliku prednost pred uzvrat u Torinu. Činjenica da Bavarci nisu primili pogodak mogla bi se pokazati kao presudna, no nema sumnje da će Talijani biti silno motivirani da pokažu kako vrijede više od onog što su prikazali u Münchenu.

U razgovoru za Sky Sports branič Juventusa Leonardo Bonucci izrazio je nadu da Juve može nadoknaditi zaostatak i doći među četiri najbolje momčadi Starog kontinenta: "Vjerujemo u prolazak, jer mi smo Juventus. Sve je još uvijek otvoreno, dat ćemo 110 posto od sebe. Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta, jer pogotke uvijek možemo postići, nema smisla srljati."

"U svakom slučaju se imamo pravo nadati i snivati pobjedu s dovoljnom razlikom. Mislim da imamo dovoljno kvalitete da otežamo situaciju jednoj velikoj momčadi kao što je Bayern", dodao je talijanski reprezentativni branič.

Nakon prvog ogleda njemački velikan Franz Beckenbauer uputio je niz kritika na račun Gianluigija Buffona, no Bonucci je uvjeren da će to samo motivirati slavnog vratara: "Izuzetno poštujemo Beckenbauera, ali uvjeren sam da će njegove izjave dodatno motivirati Buffona i ostatak momčadi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido09.04.2013. u 16:19
    Daleko od toga da je u ovom sudaru ista rijeseno. Bit ce bitka do kraja. No idalje tvrdim ako Bayern odigra na visokom nivou koliko moze, onda Juve nema puno sansi!!!
    nido
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 14:42
    I mi vjerujemo! Forza Juve
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 14:23
    Samo neka bude dobra tekma
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 13:59
    Samo se nadam da Bayern neće ponoviti izdanje iz uzvrata sa Arsenalom. Valjda su nešto naučili...
    Obrisan korisnik