Nogomet

Video: Bjelanović zabio u prvenstvenom porazu Cluja

Ivor Krapac • subota, 13.04.2013.
Video: Bjelanović zabio u prvenstvenom porazu Cluja
Foto: Sandro Donda

Saša Bjelanović, 33-godišnji hrvatski napadač, u petak je bio strijelac za svoj Cluj u porazu u 26. kolu rumunjskog prvenstva. Bjelanović je zabio u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice, 10-ak minuta nakon što je ušao u igru...

Rumunjski CFR Cluj je u petak navečer doživio domaći poraz od Panduriija (3:2) u 26. kolu tamošnjeg prvenstva, a posljednji pogodak na utakmici potpisao je 33-godišnji Zadranin Saša Bjelanović. Hrvatski napadač je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade na kraju susreta zabio sa smanjenje svoje momčadi na 3:2, ali potom nije ostalo dovoljno vremena za potpuni povratak domaćina u utakmicu.

Bjelanović je bio na klupi do 80. minute, a poslije ulaska u igru, stigao je dobiti i žuti karton, u 89. minuti.

Za domaću momčad zabio je i Ionut Rada (55.), dok su gostujući strijelci bili John Ibeh (7.), Deivydas Matulevičius (67.) i Claudiu Voiculet (71.).

Cluj je od 65. minute bio s igračem manje, nakon što je Portugalac Rui Pedro dobio drugi žuti karton.

Hrvatskom napadaču je pogodak protiv Panduriija bio treći ovosezonski u rumunjskom prvenstvu, u kojem njegova momčad drži osmo mjesto poslije nepotpunih 26 kola, s 36 bodova. Pandurii je na trećoj poziciji, s 11 bodova više, a na vrhu ljestvice nalazi se Steaua iz Bukurešta, koja je u dosadašnjih 25 susreta prikupila 63 boda. Steaua ima 16 bodova prednosti pred Astrom i Panduriijem, uz utakmicu manje.

Rumunjsko prvenstvo, 26. kolo:
CFR Cluj - Pandurii 2:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!