Košarka

Kobe Bryant ispraznio frustracije na Facebooku: "Kako da se nakon ovog vratim u 35. godini?"

Marin Vuković • subota, 13.04.2013.
Kobe Bryant ispraznio frustracije na Facebooku: "Kako da se nakon ovog vratim u 35. godini?"
Foto: EPA

Samo nekoliko sati nakon ozljede koja bi u najgorem slučaju mogla i prerano zaključiti jednu fantastičnu košarkašku karijeru, Kobe Bryant je u neobično otvorenom obraćanju putem svoje službene Facebook stranice podijelio frustracije sa svojim fanovima.

U vrijeme kada PR službe slažu službena priopćenja igrača i klubova ne događa se često da velike zvijezde potpuno otvoreno podijele svoja mišljenja i frustracije s obožavateljima diljem svijeta. Nakon teške ozljede ahilove tetive u susretu s Golden State Warriorsima, Kobe Bryant se putem službenog Facebook profila obratio svojim fanovima i posve otvoreno ispraznio frustracije.

"Ovo je takvo sr***! Uzalud svi treninzi i žrtvovanja, sve je otišlo u jednom koraku kakvog sam napravio već milijun puta. Frustracija je neizdrživa, bijesan sam. Zašto se, dovraga, to moralo dogoditi? Nema nikakvog smisla. Sad bih se trebao vratiti i u 35. godini nakon ovoga biti isti ili bolji igrač? Kako da to napravim?", pitao se Bryant u iskrenoj poruci na Facebooku.

"Imam li volju da i iz ovoga nađem izlaz? Možda bih trebao sjesti u stolicu za ljuljanje i prisjećati se svoje karijere. Možda ovako završava moja knjiga. Možda me vrijeme jednostavno pregazilo... a možda i ne. Sad je 3:30 ujutro, ne osjećam stopalo, a u glavi mi se vrti od svih lijekova protiv bolova i posve sam budan."

"Oprostite mi na izbacivanju frustracija, ali čemu služe društvene mreže, ako vam neću reći kako stvari stoje. Dobro je izbaciti to iz sebe, osjećati se kao da je ovo najgori osjećaj ikad, jer nakon toga dolazi stavljanje stvari u perspektivu. Tada postaje jasno da u svijetu ima puno većih problema od jedne puknute ahilove tetive. Prestani se sažalijevati, pronađi svjetlo na kraju tunela i radi, s istom željom i samopouzdanjem kao i uvijek."

Bryant je na kraju dodao kako ne namjerava stati, a kirurški zahvat spominje kao prvi korak prema povratku na parket. "Imam vjere u svoje suigrače, odradit će posao", dodao je na kraju, uz zahvalu navijačima za podršku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 22:12
    jedan veliki RESPECT
    Obrisan korisnik
  • matcky9613.04.2013. u 21:46
    Maestro!
    matcky96
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 21:31
    ne namjerava stati jer mu fali jos 675 poena za stic jordana..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 20:51
    Kapa dole, respekt za ovaj sportas......
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 19:19
    Ovo mogu samo veliki ljudi i sportaši, da nakon 17 godina NBA-a, 5 prstenova, 30 000+ koševa i još mnogo drugih velikih ostvarenja čovjek kaže da nastavlja dalje i da još neće stati... True love for the game svaka čast!!!
    Obrisan korisnik