Nogomet

Klopp: "Mourinho nije svjedočio našim slabostima"

Josip Tolić • nedjelja, 14.04.2013.
Klopp: "Mourinho nije svjedočio našim slabostima"
Foto: EPA

Trener Borussije iz Dortmunda Jürgen Klopp nakon visoke pobjede nad Greuther Fürthom (6:1) izjavio je kako je njegova momčad odigrala izvanredno prvo poluvrijeme te je impresioniran njenom igrom. Najavio je nastavak pobjedničke serije idući vikend, dok posjet Realova trenera Joséa Mourinha ne smatra previše smislenim.

Za igrače i navijače dortmundske Borussije ovaj je tjedan bio jedan od najsretnijih u cijeloj sezoni. Nakon prolaska među najbolja četiri kluba Lige prvaka dramatičnom pobjedom nad Málagom 3:2 u samoj završnici, izabranici Jürgena Kloppa u bundesligaškom okršaju razmontirali su Greuther Fürth 6:1 i još jednom treneru donijeli smijeh na lice.

"Moglo je biti izazovno, ali nije jer smo od početka bili koncentrirani na stvaranje umjetnosti. Odigrali smo izvanredno prvo poluvrijeme. Ključ je bio što smo bili jaki u protunapadima i pritiskali protivnika gotovo svih 45 minuta", zadovoljno je komentirao pobjedu strateg dortmundskog sastava.

"Igrali smo sjajno i zasluženo vodili na predahu. Impresioniran sam našim načinom igre i probit ćemo granicu od 60 bodova protiv Mainza u subotu", samouvjereno je dodao Klopp.

Na tribinama Trolli Arene u Greuther Fürthu pojavio se i trener Real Madrida José Mourinho koji je imao što vidjeti od protivnika Kraljevskog kluba u polufinalu Lige prvaka.

"Mourinho nije morao doći kako bi vidio da Mario Götze može igrati i na lijevoj strani napada. Gledao je kako vodimo 5:0 (nakon prvog poluvremena, op.a.) i nije svjedočio nikakvoj našoj slabosti", zaključio je Klopp.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido14.04.2013. u 14:30
    Dobro ne bi se ja sad nesto folirao s razvaljivanjem posljednjeplasirane ekipe!
    nido
  • Vugi714.04.2013. u 11:20
    Možda nije vidio slabosti, ali je sigurno vidio otkud prijeti BvB najviše. To dobri treneri itekako znaju iskoristiti, nije stvar samo u promatranju slabosti.
    Vugi7