Nogomet

Maloča: "Nepotrebno se vuku repovi od Cibalije, a odgovara nam ako se Slaven neće braniti"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 15.04.2013.
Maloča: "Nepotrebno se vuku repovi od Cibalije, a odgovara nam ako se Slaven neće braniti"
Foto: Bruno Karadža

Hajduk poslije prvenstvene pobjede nad Cibalijom dočekuje Slaven Belupo u polufinalu Kupa, a još se priča o sudačkim pogreškama s Poljuda. No, Splićani su uvjereni u prolaz u finale...

Pogoci postignuti u dvoboju Hajduka i Cibalije (2:1) našli su se pod posebnim povećalom zbog spornih situacija oko zaleđa, ali u taboru Bilih misli se okreću uzvratnoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa protiv Slaven Belupa.

"Previše se po novinama povlači da je Hajduk pobijedio samo zbog sudačkih pogrešaka. Na terenu je postojala samo jedna momčad, Hajduk, i zasluženo smo pobijedili. Nepotrebno se vuku repovi", kaže kapetan Mario Maloča.

Ivan Vuković: "Naravno da razmišljam o odlasku u inozemstvo, to čeka svakog nogometaša koji igra dobro. Mislim da igram dobro ove sezone i moguće je da napustim Hajduk, no meni se ne žuri. Mogao bih i cijeli život igrati u Hajduku. Kada bismo osvajali titule, Hajduk bi bio najljepši klub na svijetu".

Maloča će protiv Koprivničana biti jedan od stupova obrane u sastavu Miše Krstičevića: "Čuda se mogu dogoditi i prednost se može izgubiti, ali imamo dobar rezultat, premda je završeno tek prvo poluvrijeme. Imao sam manjih problema sa zadnjom ložom, ali dobro se osjećam, treniram, a protiv Cibalije je sve prošlo dobro i nadam se da je sada kraj ozljedama".

"Obrana je najodgovornija kada se primi pogodak, no ova momčad igra obranu od napadača, a tada je lakše i nama u obrani. To pokazujemo tijekom cijele sezone, drugi smo po broju primljenih pogodaka i zato vjerujem da će u srijedu biti dobro. Slaven Belupo mora zabiti barem dva gola, a nama odgovara ako se oni neće braniti", zaključio je Mario Maloča.

Njegov suigrač iz napada, Ivan Vuković, slično razmišlja i vjeruje u novi poljudski uspjeh.

"Bili smo bolji od Cibalije, promašili smo veći broj prilika, i zasluženo slavili. Nema mjesta za druge priče, a ima mnogo stvari zbog kojih možemo biti sretni", naglasio je.

"Pobijedili smo Slaven Belupo tri puta u tri utakmice i znamo kako trebamo odigrati. Očekujem da ćemo se postaviti na pravi način, ući kako treba u susret - maksimalno. Bude li tako, neće biti problema i proći ćemo u finale Kupa", dodao je Vuković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.04.2013. u 22:44
    sta se sad ne prijete sa odlaskom iz lige? za to bi im u ovom trenutku i zapljeskao
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.04.2013. u 20:07
    da, najvaznije je da su bili bolji kak veli maloca, pa su valjda po tome i zasluzili dva gola iz zaledja....cudno da ista logika ne vrijedi kad je obratno, nego onda urlaju po medijima danima, navijaci salju sucima stapove za slijepe itd - a sad po maloci nepotrebno pricat o sudjenju...covjece... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.04.2013. u 16:46
    jel predsjednik hajduka priznao greške i rekao da ih više ne želi??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.04.2013. u 16:05
    Sada vam ne odgovaraju repovi,a kad je greška protiv vas onda je to skandal i najveći problem ove države! LICEMJERI
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.04.2013. u 15:38
    Ne trebaju Hajduku nikakve kompenzacije ni darovi. Utakmica Hajduk - Cibalia samo je još jednom potvrdila da je sudačka organizacija u dubokoj krizi. Jesu li pomoćnici napravili tri ili dvije pogreške, to je nebitno za ukupnu sliku. Sudačka organizacija ima velikih problema i napokon moraju nešto... [više na forumu]
    Obrisan korisnik