Rukomet

Španjolski mediji preselili Karabatića u Barcelonu, klub negira bilo kakav dogovor

Branimir Korać • utorak, 16.04.2013.
Španjolski mediji preselili Karabatića u Barcelonu, klub negira bilo kakav dogovor
Foto: Davor Sajko

Katalonski radio RAC1 objavio je u ponedjeljak kako je Barcelona postigla dogovor s Nikolom Karabatićem o potpisivanju ugovora do ljeta 2016. godine, ubrzo su vijest prenijeli brojni mediji, međutim iz Barcelone su vrlo brzo demantirali tu vijest...

Nikola Karabatić od ljeta će nositi dres Barcelone, vijest je koja se munjevito proširila medijskim prostorom i dobila priličan tretman diljem svijeta.

Priča je to koja traje već neko vrijeme, Karabatić ne krije da bi volio zaigrati za Barcelonu, ali po pitanju toga morat će se nešto pitati i španjolski klub. U ovom trenutku iz kluba dolaze demanti bilo kakvog dogovora, pa čak i kontakta.

U ponedjeljak je katalonski radio RAC1 objavio da je sve dogovoreno i da će Karabatić biti igrač Barcelone do 2016. godine, ubrzo su svi španjolski mediji preuzeli vijest, međutim Barcelona je ponudila drugačiji stav.

Iz katalonskog kluba tvrde kako nema nikakvog dogovora ili pregovora i da s igračem neće zaključivati bilo kakav ugovor sve dok Karabatić ne bude potpuno oslobođen optužbi za klađenje.

U tiskanom izdanju L'Equipea Karabatić je izjavio kako s Barcelonom nije još uvijek ništa dogovoreno dok je i njegov agent demantirao bilo kakav dogovor.

Inače, francuski reprezentativac je napustio Montpellier nakon cijele afere i preselio u Aix s kojim igra u društvu brata Luke, a ugovor s malim francuskim klubom ima do ljeta ove godine. Nakon toga će kao slobodan igrač potražiti novu sredinu, a hoće li to biti baš Barcelona - vrijeme će pokazati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hektor33316.04.2013. u 11:13
    popio je škart
    Hektor333