Košarka

Tracy McGrady ponovno na parketima NBA lige

Mišo Gulić • srijeda, 17.04.2013.
Tracy McGrady ponovno na parketima NBA lige

San Antonio Spursi u nastavak sezone ulaze jači za jedno veliko ime, povratnika na NBA parkete, Tracyja McGradyja koji je u posljednje vrijeme svoje košarkaške kvalitete demonstrirao po Kini...

33-godišnji igrač će na prvi nastup pričekati do doigravanja, a koliko će moći ponuditi svojoj novoj momčadi, nakon što je istu zbog nesporazuma s trenerom prije nekoliko dana napustio Stephen Jackson, ni sam nije siguran:

"To će tek trebati vidjeti."

McGrady je ostvario sjajnu karijeru u kojoj je dvije godine za redom završavao kao najbolji strijelac lige, ali usprkos tomu, još uvijek čeka na prvu pobjedničku seriju u doigravanju, što je uistinu nevjerojatan podatak za igrača takvog kalibra.

Kako sada stvari stoje, San Antonio Spursi trebali bi se u prvoj rundi doigravanja susresti s Houston Rocketsima ili Los Angeles Lakersima, što mu je jedna od boljih prilika da napokon doživi nastup u drugoj rundi.

"Što god da se dogodi, drago mi je da se nalazim u ovom okruženju. Ovo je nešto što nisam doživio ni kada sam bio na vrhuncu karijere", kazao je T-Mac.

McGrady je dosada u karijeri nastupao za Toronto, Orlando, Houston, New York, Detroit i Atlantu, a ukupno je upisao 938 utakmica u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi. Nakon toga odlučio je prihvatiti poziv iz Kine, gdje je nastupao za Qingdao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • PajoPatak18.04.2013. u 10:04
    Istina, OKC nije isti nego je bolji. OKC, SA i Denver ne bi trebali imati problema u prvom krugu. OKC i Denver su jednostavno premladi i prebrzi za protivnike, dok je SA prejak za Kobeless LA. Četvrti par je potpuno otvoren, iako dajem prednost LAC-u zbog domaćeg terena i Paula.
    PajoPatak
  • Obrisan korisnik17.04.2013. u 23:51
    Nekako mi ovaj playoff vuče na trokut Denver-Memphis-Clippers. Okc nije isti bez Hardena, Spursi se sve teže drže a od Lakersa neće biti ništa. Mogli bi Clippersi ili Memphis biti hit Zapada!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.04.2013. u 23:18
    eh da nije bilo ozlijeda, ili da ih je bilo barem malo manje, gdje bi mu bio kraj?!
    Obrisan korisnik
  • johnny00817.04.2013. u 20:49
    ajmo tmac, prekini post i prodji vise u drugi krug playoffa...tvoj fan jos od orlanda ;)
    johnny008
  • Obrisan korisnik17.04.2013. u 20:20
    Ma sve to stoji ali momčad sa gasolom i howardom i nashom u igri + kakva takva klupa mogu parirat dosta staroj momčadi spursa. Playoff je druga igra nego sezona. Spursi su favoriti sigurno ali nebi ostao iznenađen ako ih lakersi izbace.
    Obrisan korisnik