Nogomet

Mourinho: "Klopp previše priča, ja ću o Borussiji govoriti na utakmici"

Bernard Jurišić • subota, 20.04.2013.
Mourinho: "Klopp previše priča, ja ću o Borussiji govoriti na utakmici"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nije dugo trebalo da se dva prilično kontroverzna trenera "dohvate". Jose Mourinho i Jürgen Klopp uskoro će ukrstiti koplja u polufinalu Lige prvaka, a "igre i igrice" su već krenule...

Real Madrid i Borussia Dortmund u međusobnom okršaju dat će putnika u finale ovogodišnje Lige prvaka. Dva trenera prilično sličnog, "ratničkog" karaktera stajat će sa suprotnih strana, a uvertira u dvoboje već je počela.

"Ono što je Mourinho vidio neće mu nimalo koristiti u utakmici protiv nas. Ako je želio vidjeti neke važnije detalje, mogao me je nazvati i pitati", kazao je samouvjereni Klopp nakon što je njegova momčad sa 6:1 pobijedila Greuther Fürth u prvenstvenom dvoboju. Mourinho je s tribina pratio tu utakmicu.

"O Borussiji sam dosad govorio jako malo, ali to je i sasvim dovoljno. Ali otkad su izvučeni parovi polufinala Klopp ne prestaje pričati. Ja ću o njima govoriti na utakmici", u svom stilu je kazao Portugalac.

Treneri će ionako zanimljiv i važan okršaj Reala i Borussije svakako učiniti još zanimljivijim. Mourinho je kratko prokomentirao i svoju budućnost u madridskom klubu:

"U Realu nisam nesretan. Donijet ćemo odluku koja će biti najbolja za sve strane. Trenutno se moramo fokusirati na završnicu sezone i ispunjenje postavljenih ciljeva, kad nestane tog pritiska moći ćemo razmišljati što dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido20.04.2013. u 12:43
    Klop je legenda, prvi koji uspio uzjebat Moua prije tekmi. Obicno Mou laprda i dize tenzije, hebe protivnika, no sada je nasjeo na Klopove mudre provokacije! :-D
    nido
  • Hektor33320.04.2013. u 11:55
    standarno od mourinha,malo tenzija,i diže svojoj ekipi moral
    Hektor333
  • Obrisan korisnik20.04.2013. u 11:04
    ne bojim se ja za mourinha. ako utakmica krene neočekivanim putem za njega , uvijek je tu sudac da je ispravi na željeni put hahaha
    Obrisan korisnik
  • danchy20.04.2013. u 11:02
    tko o čemu Mou o trash-talku... Ne znaš bi li se smijao ili plakao
    danchy
  • Obrisan korisnik20.04.2013. u 10:57
    PoKloppi ga Joze! :)
    Obrisan korisnik