Nogomet

Modrić propustio nedjeljni trening, pod upitnikom za nastup u Dortmundu

Ivor Krapac • nedjelja, 21.04.2013.
Modrić propustio nedjeljni trening, pod upitnikom za nastup u Dortmundu
Foto: EPA

Poslije pretrpljene ozljede zbog koje je izašao iz igre u drugom poluvremenu subotnje utakmice protiv Real Betisa, Luka Modrić u nedjelju nije bio sa suigračima na treningu madridskog Reala. Kako piše Marca, hrvatski reprezentativni vezni igrač trenirao je odvojeno, samo u teretani, a još nije poznato hoće li u srijedu moći igrati na gostovanju kod dortmundske Borussije u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka...

Luka Modrić je u subotnjem dvoboju madridskog Reala i Real Betisa ozlijedio mišić noge, po vijestima iz Španjolske, riječ je o istegnuću lista, a zbog tog problema Modrić je morao propustiti nedjeljni trening sa suigračima u pripremama za nove izazove u Ligi prvaka. Real će u srijedu gostovati u Dortmundu, gdje će ih u prvoj utakmici polufinala elitnog klupskog kontinentalnog natjecanja dočekati domaća Borussia, a zasad se još ne zna hoće li hrvatski reprezentativni veznjak biti na raspolaganju Joseu Mourinhu.

Kako je javila Marca, Modrić je u nedjelju radio samo u teretani, no u Realu nisu izgubili nadu da će se stići oporaviti do srijede. Za to će biti presudno kako će se stvari razvijati u naredna 24 sata, a u madridskom klubu optimizam budi što utakmica nije na rasporedu u utorak, prvog dana polufinala Lige prvaka, što će dati više vremena da se hrvatski reprezentativac oporavi.

Dok Modrić još nije otpisan za nastup u Dortmundu, Brazilac Marcelo, koji se također ozlijedio u pobjedi nad Betisom (3:1), sasvim sigurno neće moći igrati u Njemačkoj. Marcelo je izvan stroja zbog ozljede zadnje lože, zbog koje je u subotu morao biti iznesen s terena na nosilima, a još nije poznato koliko će dugo točno morati pauzirati.

Nagađa se da će Brazilac biti na prisilnom odmoru tijekom naredna dva do tri tjedna, što bi značilo da ne bi bio u konkurenciji ni za uzvratnu utakmicu polufinala protiv Borussije, 30. travnja u Madridu.

U nedjelju su samo u teretani radili i Karim Benzema i Diego Lopez, također zbog ozljeda. No, u njihovom slučaju se ne radi o ozbiljnijim problemima, pa se očekuje da će obojica biti među kandidatima za nastup u srijedu u Dortmundu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!