Nogomet

Cico Kranjčar: "Svakako postoji veliki prostor za razgovor s Rapidom, ali nije bilo kontakata"

Ivan Dominik • srijeda, 24.04.2013.
Cico Kranjčar: "Svakako postoji veliki prostor za razgovor s Rapidom, ali nije bilo kontakata"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Legendarni hrvatski nogometaš i nogometni stručnjak, Zlatko Cico Kranjčar, progovorio je o nedavnim napisima austrijskih medija o svom dolasku na mjesto trenera Rapid Beča, u kojem je on sam kao nogometaš uspješno igrao. Također, komentirao je i mogući transfer svog sina Nike u redove istog austrijskog kluba...

Proslavljeni hrvatski nogometaš i trener te legenda Dinama, Zlatko Kranjčar, prokomentirao je napise austrijskih novina, koje su se raspisale o njegovu povratku u "svoj" Rapid, i to zajedno sa sinom Nikom. Međutim, popularni Cico opovrgnuo je da postoji kontakt s Bečanima iako šansi za taj transfer ima.

"Do sada nije bilo nikakvih kontakata. Mogu se povesti razmišljanjem, ako su u lošoj situaciji, onda sigurno misle o meni. Bio sam Rapidov igrač, kasnije uspješan trener...", započeo je stariji Kranjčar u intervjuu za Sportske novosti i dodao:

Tandem Kranjčar u Rapidu iz Beča?

"Niko je tamo počeo. Naravno da ih golica ta mogućnost, ali pitanje jest je li ostvarivo da Niko dođe u redove Rapida", rekao je Zlatko Kranjčar o svom sinu kojeg se u posljednje vrijeme nerijetko povezuje s austrijskim velikanom.

"Svakako postoji veliki prostor za razgovor s Rapidom. Meni je jako drago ako Rapid razmišlja o mom angažiranju, ali, ponavljam, nije bilo kontakata", rekao je Cico koji trenutno trenira iranski Sepahan s kojim se nalazi i u azijskoj Ligi prvaka te istaknuo: "Naravno da imam želju ponovno se uključiti u europski nogomet, samo to ovisi o obostranim razgovorima, u ovom trenutku se ne zna što će biti", dodao je.

Ugovor sa Sepahanom Kranjčaru traje do 10. svibnja odnosno kraja sezone u Iranu, a predsjednik kluba ga navodno želi ostaviti na klupi i za iduću sezonu: "Sjest ćemo i razgovarat ćemo. Ponude mi konstantno dolaze", rekao je Cico iz Dubaija u kojem je čekao dvoboj svog kluba protiv domaćeg Al Nasrija.

Za kraj se najbolji trener Irana u 2012. godini osvrnuo i na događanja u Hrvatskoj te nogometu u domovinu, koje još uvijek zdušno prati: "Velika je to stvar kad se osam puta zaredom osvoji naslov prvaka. Svaka čast Modrima", rekao je Cico o Dinamu, a zaključio osvrtom na finale Kupa te izabranu vrstu Igora Štimca.

"Mene posebno intrigira finale Hrvatskog kupa u kome se sastaju Lokomotiva i Hajduk. Čestitam na uspjesima Lokomotivi, veselim se izvrsnim rezultatima Tomislava Ivkovića. Na putu je da postane vrhunski trener. Lokomotiva ima šanse protiv Hajduka, ali bit će jako neizvjesno, jer su i Splićani željni trofeja. Radujem se i činjenici da je reprezentacija već jednom nogom u Brazilu, sad priču treba potvrditi protiv Škotske te s Belgijom", zaključio je nekadašnji centarfor Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation24.04.2013. u 15:33
    za niku to nebi bio dobar potez. najbolje bi bilo da ode u njemacku ili englesku ligu i popravi fizicku spremu. najbolji je bio u portsmouthu i klub takvog ranga bi bio idealan za njega. jer bi u takvom i dobio minutazu. austriska liga je tehnicki na jako niskom nivou, trenutno slabija nego prije... [više na forumu]
    Sensation
  • Obrisan korisnik24.04.2013. u 11:27
    Ajde, valjda se u Iranu malo oporavio od cuge. Samo hrabro Cico... a mislim da bi i Niko mogao razmisliti o fizički manje zahtjevnoj ligi.
    Obrisan korisnik