Nogomet

Gattuso želi Kelića u Sionu

Bernard Jurišić • petak, 26.04.2013.
Gattuso želi Kelića u Sionu
Foto: EPA

Prilično je izvjesno kako će bivši mladi hrvatski reprezentativac Renato Kelić od sljedeće sezone igrati u nekoj jačoj ligi od češke. Zanimanje za 22-godišnjeg Vinkovačina pokazuju talijanski klubovi, ali i jedan švicarski...

Nakon pet godina provedenih u Češkoj, naredne sezone Renato Kelić mogao bi zaigrati u nekoj "zvučnijoj" ligi. 22-godišnji Vinkovčanin, koji je još kao junior dres Cibalije zamijenio onim Slovana iz Libereca, n oku je nekoliko klubova iz zapadnoeuropskih liga.

Za njega je najveće zanimanje već neko vrijeme u Italiji, koja i dalje nastavlja sa "shoppingom" hrvatskih nogometaša. Najuporniji u praćenju bivšeg mladog reprezentativca su gradski rivali iz Genove - Sampdoria i Genoa, no čini se da bi ih u borbi za Kelićev potpis mogao prestići jedan klub iz Švicarske.

Sion je i službeno potvrdio zanimanje za hrvatskog stopera, a na njegovom dolasku inzistira i trener-igrač Gennaro Gattuso. Prema talijanskim izvorima pregovori su u završnoj fazi i švicarski klub bi u narednim danima mogao objaviti i službeni dolazak hrvatskog igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cimbo26.04.2013. u 21:14
    Nek ide u Seriu A, ovaj Sion je isti k... kao Liberec.
    cimbo
  • nido26.04.2013. u 20:23
    Idi kod Gennara, neces se zeznuti :-D
    nido
  • canastra26.04.2013. u 20:21
    kako je krenulo biti će više naših igrača u Italiji nego talijana
    canastra