Nogomet

Ribery: "Nismo još gotovi protiv Barcelone"

Maj Gašparac • nedjelja, 28.04.2013.
Ribery: "Nismo još gotovi protiv Barcelone"
Foto: EPA

Nogometaši Bayerna iz Münchena u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedili su s 4:0 Barcelonu i stvorili veliku prednost uoči uzvratne utakmice. No, nogometaš bavarskog kluba Franck Ribery ističe kako posao za njegovu ekipu još nije gotov te da trebaju odigrati dobru utakmicu ukoliko se žele plasirati u finale...

Uoči uzvrata polufinala Lige prvaka protiv Barcelone, nogometaši Bayerna su u Bundesligi svladali Freiburg. Nakon te utakmice nogometaš bavarskog kluba Franck Ribery rekao je kako njegova momčad mora maksimalno ozbiljno odigrati drugu utakmicu protiv Blaugrane, unatoč tome što ima vodstvo od 4:0 iz prvog susreta.

"Nismo još gotovi. Vrlo je teško igrati na Nou Campu i trebamo odigrati kao u prvoj utakmici", prenosi njegovu izjavu tz-online.de.

Svoje mišljenje je ponudio i sportski direktor Bayerna Matthias Sammer: "U uzvratu trebamo biti usredotočeni na našu igru, ne na rezultat. Moramo igrati kao u prvoj utakmici s Barcelonom, ako ne uspijemo u tome, moglo bi biti opasno", rekao je 45-godišnjak.

Bayern je nakon pobjede u posljednjem kolu ove sezone došao do brojke od 84 osvojena boda i na taj način postavio novi rekord Bundeslige: "To je izvrsno postignuće i jako sam sretan zbog toga, to je vrlo bitno za raspoloženje u svlačionici", rekao je Sammer.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.04.2013. u 16:09
    Ja navijam za Bayern već više od 15 godina, a ti rolex si "navijač" Reala od kada je Ronaldo stigao u Real i ti se nekome smiješ. Smijat ćemo se mi svi tebi kad večeras Borussija rutinski izbaci tvoj moćni Real i zvjezdicu Ronalda.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.04.2013. u 05:48
    ja navijam eto već puni 14 godina, a ne samo od kad je mandžo došao, i kažem da će biti napetije nego što je bilo u utorak, ali da će barcelona nakantat Bayern? no way in hell..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.04.2013. u 04:56
    Prezirem Barcelonu, al brate primit cete golova samo takvih. Ajde sad navijaci Bayerna dajte mi minuse........ (navijaci od kad je mandzo doso agghahahahhahahaa)
    Obrisan korisnik
  • nido28.04.2013. u 19:52
    Moderna, mocna Barca na svom Camp Nou je u stanju svakome uvaliti petardu kada ih krene ono bas, ako uzmu protivnika u zrvanj!!! Iako je moj Bayern takoder trenutno jako mocan, nista jos nije gotovo!!! Treba pristupiti kao da je 0-0 bilo u prvoj!!!
    nido
  • Obrisan korisnik28.04.2013. u 16:44
    Barca more napasti od prve, a Bayern izrazito jak u kontrama. Jos kad Mandzo stisne obranu... Ovdje je sve moguce, to da Barca pobjedi u utakmici, ali i da ih Bayern totalno razvali jer ako im uvale gol ili dva onda ce Barca biti posebno demoralizirana. Zanimljivo ce biti, iako me za razliku od... [više na forumu]
    Obrisan korisnik