Nogomet

Branko Ivanković dobio otkaz: "Nije više mogao motivirati igrače"

Borna Rupnik • nedjelja, 28.04.2013.
Branko Ivanković dobio otkaz: "Nije više mogao motivirati igrače"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski stručnjak Branko Ivanković ostao je bez posla u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a na Cipru je odlučeno o novom prvaku države...

Treći uzastopni, domaći poraz od momčadi Ajmana (4:3) u prvenstvenom dvoboju presudio je Branku Ivankoviću na klupi Al Wahde u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Njegova je momčad tri kola prije kraja prvenstva na sedmoj poziciji, a planirani plasman među četiri najbolje momčadi na tablici bježi joj osam bodova. U polufinalu Kupa igrat će protiv Al Shababa idućeg vikenda.

Ivankovića je na klupi Al Wahde zamijenio Austrijanac Josef Hickersberger, koji je svojedobno već radio u tom klubu. "Došli smo do točke u kojoj trener Ivanković više nije mogao motivirati igrače i uprava je odlučila ništa ne riskirati, s obzirom da nam je ostala samo jedna titula u igri", objasnio je jedan od djelatnika uprave kluba, Khaled Awadh.

Na Cipru je novi naslov prvaka uzeo APOEL, momčad pod vodstvom Ivana Jovanovića. Slavlje je uslijedilo nakon poraza prvog pratitelja, Anorthosisa iz Famaguste, kod Omonije (4:0). Jovanoviću je to četvrta titula s APOEL-om, a klubu je to 22. titula u povijesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • KORISNIK 00729.04.2013. u 22:53
    cudno da nema nikad nijednog texta iz Belgijske lige gdje cak 5 timova mogu bit prvaci zemlje..o tome se moze puno vise pisat nego o ostalima gdje su prvaci davno poznati? kad vec moze recenica o Cipru
    KORISNIK 007
  • nido29.04.2013. u 00:19
    Kruno ce ispasti zadnjem pretkolu LP-a a onda uskace profesor kojega ce ponudena gaza od 750 000 E pomiriti s Maminhom, alfom i omegom :-)))) Profesor ce onda odvesti Dinamo do polufinala Europske lige gdje ce ga izbaciti sudackim greskama, Liverpool i Suarez koji ce zazvaljiti Kelavu... ...
    nido
  • Obrisan korisnik28.04.2013. u 23:54
    skupia je ovi para i para...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2013. u 22:33
    Svaka čast APOELU!! Stvarno imaju odličnu ligu sa 5 odličnih klubova (oni,anorthosis,ael l.,aek larnaka i omonia iako se i ostali dižu) dok mi možemo i dalje samo sanjati o ravnopravnoj ligi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2013. u 22:05
    čekaj da hrvatski murinjo dobi otkaz
    Obrisan korisnik