Nogomet

Neuer: "Bit će jako teško, Barcelona će nas staviti pod neviđeni pritisak"

Branimir Korać • srijeda, 01.05.2013.
Neuer: "Bit će jako teško, Barcelona će nas staviti pod neviđeni pritisak"
Foto: EPA

Bayern protiv Barcelone brani na Camp Nou visoku prednost 4:0 u uzvratnom susretu Lige prvaka, međutim Bavarci ne vjeruju da će imati lagan posao. Manuel Neuer očekuje tešku utakmicu i teška iskušenja...

Visoka prednost od čak 4:0 Bavarcima donosi dosta mira uoči uzvratnog susreta polufinala Lige prvaka, međutim u Münchenu ne vjeruju da će imati lagan posao. Dapače, očekuju tešku bitku i napadački iznimno nastrojenu Barcelonu.

"Moramo učiniti sve da izbjegnemo katastrofu. Ranjeni su, ali i dalje imaju sve da izbjegnu katastrofu. Nema sumnje da će biti teško i da će nas staviti pod neviđeni pritisak", smatra vratar Bayerna Manuel Neuer.

Manuel Neuer je gostovao u Barceloni u sezoni 2007/2008 i nije zaboravio posebnu atmosferu, pa čak niti sakupljače lopti koji su ga prilično naživcirali.

"Sjećam se te posebne atmosfere na tom stadionu i kako su skupljači lopti reagirali kada je Barcelona stigla do vodstva. Više mi nisu htjeli vraćati loptu na travnjak, došao sam jako blizu žutog kartona jer su me strašno naljutili. U srijedu očekujem da će lopte vrlo brzo biti vraćane na travnjak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido01.05.2013. u 12:47
    Odmah poslije pobjede u Munchenu sam rekao da nista, ali bas nista, nije gotovo. Barca na Camp Nou je favorit protiv bilo kojeg kluba na svijetu i u stanju je da uvali svakome nekoliko golova. Bit ce to teska tekma!!!
    nido
  • Obrisan korisnik01.05.2013. u 10:55
    sve ovisi u kojem će smjeru utakmica krenuti.Barca se može vratiti i napraviti čudo jer imaju momčad ali s druge strane stoji im strašna mašinerija koja teško da će ući u utakmicu kao mi smo već u finalu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.05.2013. u 10:54
    Neuer ce veceras pokazat da je najbolji golman svijeta i nema onda problema...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.05.2013. u 09:20
    Bayern ovakvim izjavama pokazuje da je veliki klub, u svakoj izjavi nakon prve utakmice su izrazili postovanje prema Barceloni i svaka im cast na tome.
    Obrisan korisnik