Rukomet

Video: Prijenos uživo završnice turnira u rukometu na pijesku Dona Jarun kup 2013.

Sportnet • srijeda, 01.05.2013.
Video: Prijenos uživo završnice turnira u rukometu na pijesku Dona Jarun kup 2013.

Zavirite u svijet rukometa na pijesku, izuzetno atraktivnog sporta koji i u Hrvatskoj ima sve više poklonika. Sportnet vam u suradnji s Akademskim klubom rukometa na pijesku BHC Zagreb i tvrtkom Maxisport.tv donosi izravan prijenos uživo završnice u ženskoj i muškoj konkurenciji šestog po redu Dona Jarun kupa.

Nakon pet dana natjecanja poznati su i finalisti Dona Jarun kup 2013. turnira u rukometu na pijesku. Lijepo vrijeme, atraktivne i zanimljive utakmice, privukle su velik broj gledatelja na tribine terena za rukomet na pijesku uz obalu jarunskog jezera, no, ukoliko niste u mogućnosti na licu mjesta pratiti završne susrete, Sportnet vam u suradnji s klubom rukometa na pijesku BHC Zagreb i tvrtkom Maxisport.tv donosi u livestreamu prijenos uživo finalnih dvoboja kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

Kod djevojaka će se za titulu najboljih boriti Kontesa Nera i Detono Zagreb, početak je zakazan za 17 sati, dok je muško finale na rasporedu od 18 sati. Između završnih susreta predviđeno je natjecanje za izbor najatraktivnijeg poteza - Trophy challenge. Na komentatorskoj poziciji bit će Drago Fantić, igrač White Boysa, koji će svojim stručnim komentarima popratiti oba susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!