Nogomet

Jesus: "Fenerbahče nam nije stvorio mnogo problema", Kocaman: "Nedostajalo nam je iskustva"

Maj Gašparac • petak, 03.05.2013.
Jesus: "Fenerbahče nam nije stvorio mnogo problema", Kocaman: "Nedostajalo nam je iskustva"
Foto: EPA

Nogometaši Benfice svladali su u uzvratu polufinala Europske lige Fenerbahče i plasirali se u finale tog natjecanja, gdje će im protivnik biti engleski Chelsea. Portugalska ekipa slavila je rezultatom 3:1, a dvostruki strijelac u njihovoj ekipi bio je Paragvajac Oscar Cardozo...

Nakon završetka tog dvoboja trener Benfice Jorge Jesus nije skrivao sreću: "Biti u finalu je povijesni uspjeh, zaslužili smo pobjedu, bili smo fantastični u Europskoj ligi ove sezone", rekao je.

U prvom susretu Fenerbahče je pobijedio 1:0, ali Portugalci su u uzvratu preokrenuli i prošli u finale: "Nakon prve utakmice smo znali da smo bolji od Fenerbahčea, bili smo uvjereni da ih možemo eliminirati. Momčad su koja nam nije stvorila mnogo problema", izjavio je Jesus.

Benfica je plasman u finale izborila zahvaljujući odličnom nastupu Oscara Cardoza, koji je bio strijelac drugog i trećeg pogotka za portugalsku ekipu: "Bolja samo momčad. Na poluvremenu sam rekao igračima da se opuste i da ćemo sigurno postići zgoditke", otkrio je.


Mnogo lošije raspoložen bio je trener Fenerbahčea Aykut Kocaman: "Tužan sam zbog rezultata. Momčad je i više nego dovoljno dobra za igru na ovoj razini i dokazali smo to."

"Nedostajalo nam je iskustvo potrebno za pobjedu nad Benficom. Pokazali su da su iskusniji i zato su slavili", poručio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!